Reviews, Stiri

InFocus Vision 3 review » baterie de 4000 mAh, camera duala si ecran 18:9 la putin peste 400 RON

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania InFocus Corporation a lansat pe piata Infocus Vision 3, un device construit cu ajutorul celor de la Foxconn. Brandul a intrat foarte rapid pe piata din Asia, cu precadere in zona India, acolo unde cauta sa-si vanda produsele la preturi destul de bune.

Pentru cei ce nu stiu, InFocus Corporation este o companie care nu vizeaza in mod normal piata de telefoane mobile, ocupandu-se in general cu diverse posibilitati de proiectie sau tehnologii pentru display-uri.

InFocus Vision 3 (2)

Si totusi, InFocus Corporation pune la dispozitia utilizatorilor si smartphone-uri. Unul dintre cele mai atractive a fost modelul InFocus Turbo 5 si partenerul sau de gama InFocus Turbo 5 Plus, ambele cu vanzari excelente in India.

Prin InFocus Vision 3, producatorul cauta sa ofere inca o alternativa de calitate, acest device fiind probabil cel mai atractiv dintre smartphone-urile create de InFocus Corporation.

InFocus Vision 3 pret de achizitie si disponibilitate

Telefonul a fost lansat deja oficial in India, are sanse mici sa ajunga in Europa, dar este disponibil pe site-ul Amazon. Interesant este ca handset-ul costa doar 6.999 de rupii indiene. Echivalentul a aproape 110 dolari, deci putin peste 400 de lei

InFocus Vision 3 review

Design si Display: InFocus Vision 3 imbraca o carcasa din plastic, care pare sa fie una de o calitate decenta. Marginile si spatele sau sunt rotunde, ceea ce fac telefonul sa se simta foarte confortabil la primul contact cu mana. In partea de sus InFocus Vision 3 are plasat portul de 3.5 milimetri si nimic altceva!

In partea de jos, descoperim un port microUSB si un microfon secundar pentru anularea zgomotului de fundal. In dreapta, Vision 3 are asezate butoane on/off si slotul hybrid SIM, in timp ce butoanele pentru volum (control volum) sunt plasate in partea opusa, adica in stanga. Terminalul cantareste doar 170 de grame.

InFocus Vision 3 (3)

Display-uyl sau are o diagonala de 5.7 inch si suporta o rezolutie HD + adica 1440 x 720 pixeli. Evident, conform trendului din 2017 are un format 18:9. Aspectul este unul atractiv, iar afisajul pare sa ofere un look destul de atractiv. Totusi, daca il privesti din diverse unghiuri, calitatea sa pare sa nu fie totusi cea mai buna.

Hardware si software

In ceea ce priveste partea hardware, trebuie mentionat ca InFocus s-a oprit la un procesor Mediatek MT6735, un quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz.

Procesorul este cuplat cu 2 GB memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea de date. Din fericire, aceasta capacitate mica pentru memoria nativa a telefonului poate fi extinsa pana la 128 GB via microSD.

InFocus Vision 3 (4)

Este probabil prematur sa ne pronuntam asupra calitatii sale, dar credem ca InFocus Vision 3 poate asigura un nivel optim de competitie sau poate fi considerat o alternativa pentru telefoane mai cunoscute (de brand) precum Micromax Canvas Infinity sau Xiaomi Redmi 4.

InFocus Vision 3 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, care din pacate este customizat cu interfata proprietara a companiei, Smile UX. De remarcat totusi ca toate aplicatiile importante (Facebook, WhatsApp, Chrome, Gmail, Youtube) functioneaza foarte usor, ceea ce pentru un telefon de

Departamentul foto

InFocus a optat pentru o camera duala pe partea din spate, asigurandu-ne de o combinatie interesanta de 13 + 5 megapixeli. Senzorul frontal, pentru camera selfie a telefonului, are o rezolutie de 8 megapixeli. Departamentul foto este unul multumitor din toate punctele de vedere, in special daca tinem cont de pretul de achizitie al telefonului.

Infocus Vision 3

Baterie si conectivitate

InFocus Vision 3 are o baterie uriasa. Cei 4000 de miliamperi va pot ajuta fara probleme sa depasiti o zi intreaga de utilizare intensa a device-ului. La capitolul conectivitate avem 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi si port micro USB. Evident, sunt incluse cam toate functiile importante si moderne din 2017. Senzorii sunt de proximitate, lumina si accelerometru.

Concluzie InFocus Vision 3

Tinand cont de pretul care sare putin de 400 de lei, acest telefon vine cu ecran 18:9, aspect foarte placut, un procesor decent, 2 GB memorie RAM, camera foto duala pe spate si selfie cam de 8 megapixeli pe fata, plus o baterie excelenta de 4000 de miliamperi. Este un telefon de buget care nu merita ignorat!

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Infocus
Product Name
Infocus Vision 3
Price
RON (aprox) 420