Reviews

POCO X3 Pro specificatii tehnice, pret si toate detaliile oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

POCO X3 Pro își păstrează caracteristicile de ultimă generație care au făcut din predecesorul său prima alegere pentru gameri și pasionații de tehnologie, dar se mândrește cu performanțe mai bune, deoarece este dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare 4G de pe piață: Qualcomm® Snapdragon™ 860. Cu viteză, capacitate de stocare și opțiune RAM îmbunătățite, POCO X3 Pro duce experiența de gaming la un nivel nemaiîntâlnit pe segmentul său de preț.

POCO X3 Pro – Performanțe la nivel de flagship – viteză mai MARE

POCO X3 Pro oferă performanțe la nivel de flagship, fiind echipat cu Qualcomm® Snapdragon™ 860, unul dintre cele mai puternice procesoare mobile 4G disponibile pe piață. Este dotat cu un CPU Kryo™ 485 ce asigură o procesare pe 7nm pentru o performanță de top de până la 2.96GHz, precum și un GPU Adreno™ 640 ce asigură redarea îmbunătățită a conținutului grafic. Astfel, procesorul oferă o experiență de gaming ultra fluidă și de înaltă calitate, chiar și atunci când utilizatorul îl folosește la jocuri 3D pe setări maxime, extrem de solicitante.

Alături de tehnologia UFS 3.1 îmbunătățită, telefonul asigură viteze rapide de scriere și citire, astfel încât utilizatorul nu trebuie să aștepte pentru a încărca documentele, jocurile sau aplicațiile. De asemenea, dispozitivul este dotat cu tehnologia LiquidCool 1.0 Plus – o soluție de răcire care conține un tub de disipare a căldurii din cupru și multiple straturi de grafit, care împreună reduc capacitatea termică a dispozitivului.

Viteze de reacție uimitoare – display super fluid și design unic pentru gamerii înrăiți

POCO X3 Pro este dotat cu uluitorul ecran FHD+ DotDisplay de 6.67″ cu o rată de refresh de 120Hz și o rată de răspuns de 240 Hz, garantând o experiență de joc fără întreruperi și super receptivă. Ecranul utilizează tehnologia DynamicSwitch pentru a optimiza rata de refresh a diferitelor aplicații. Ecranul POCO X3 Pro are o protecție îmbunătățită pentru utilizare zilnică, fiind dotat cu Corning® Gorilla® Glass 6.

Telefonul proaspăt lansat iese în evidență cu un design rafinat, fiind disponibil în trei culori atractive. Spatele curbat 3D atrage atenția imediat, cu un finisaj curcubeu care reflectă lumina din diferite unghiuri, un look modern care se asortează elegant cu logo-ul îndrăzneț POCO și cu linia verticală de pe mijloc. În plus, POCO X3 Pro vine cu un senzor de amprentă lateral, ușor accesibil.

Rămâi în joc – Baterie cu durată de viață extra lungă și încărcător rapid de 33W

Poți spune ”adio” situațiilor în care bateria se descarca prea repede – echipat cu o baterie cu mare capacitate de 5,160mAh (typ), POCO X3 Pro oferă o durată de utilizare de până la două zile***.Tehnologia încorporată MMT și încărcătorul rapid de 33W garantează că dispozitivul este alimentat în timp record.

Sistemul dual de difuzoare furnizează un sunet de înaltă calitate pentru streaming și gaming care, împreună cu vibrațiile generate de motorul liniar pe axa Z perfecționat al dispozitivului, oferă o experiență de gaming completă.
Surprinde momentul – Imagini detaliate cu un setup cvadruplu de camere

POCO X3 Pro este ca un studio foto-video de buzunar, cu un setup cvadruplu de camere pe spate și nenumărate funcții foto de explorat. Camera principală de 48 MP cu rezoluție 1.6μm 4-in-1 permite realizarea de fotografii clare și uimitor de detaliate. Camera ultra-wide de 119° permite realizarea de fotografii în Night Mode, fiind ideală pentru peisaje sau poze de grup în condiții de luminozitate redusă. Camera macro și senzorul de profunzime completează setup-ul, oferind și mai multă versatilitate și funcții suplimentare.

POCO X3 Pro e disponibil trei variante de culoare – Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze – și are două variante de stocare – 6GB + 128GB și 8GB + 256GB.

6GB + 128GB: La prețul recomandat de vânzare de 249 euro pe canalele oficiale de vânzare.
8GB + 256GB: La prețul recomandat de vânzare de 299 euro pe canalele oficiale de vânzare.

Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

Etichete:

Poco POCO X3 Pro