Reviews

Xiaomi Mi 11i – toate detaliile. Ce specificatii are, cum arata si cat costa noul smartphone

Home  »  Reviews

catmobile

acum 1 an

Xiaomi a lansat astăzi performantul Xiaomi Mi 11i, telefonul perfect pentru cei mai pasionați utilizatori. Mi 11i este echipat cu cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888, ecran E4 AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, difuzoare duale Dolby Atmos® și baterie de înaltă capacitate de 4,520mAh (typ) – toate împachetate într-un design elegant și ușor.

Tot ceea ce trebuie sa stii despre noul Xiaomi Mi 11i


Performanță de top asigurată de procesorul pentru flagship-uri Qualcomm® Snapdragon TM 888

Xiaomi Mi 11i este dotat cu cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon TM 888. Acest chipset flagship oferă o tehnologie avansată de procesare pe 5nm care asigură performanțe de top și, în același timp, consumă mai puțină energie și le oferă utilizatorilor o experiență super rapidă și de încredere.

De asemenea, procesorul este primul echipat cu nucleul ultra larg ARM Cortex-X1, ce reprezintă un salt semnificativ în privința performanțelor. Stocarea LPDDR5 și memoria flash UFS 3.1 sunt prezente și ele, completând pachetul de performanțe al Mi 11i.

Xiaomi Mi 11i este compatibil cu ultima generație de Wi-Fi 6. Capabilitățile Wi-Fi ale telefonului au fost duse la un alt nivel, prin extinderea lățimii de bandă la 160MHz, în timp ce codarea 4096-QAM aduce o densitate mai mare de informații, ce sporește vitezele maxime până la 2.89Gbps 1 . Mi 11i poate menține viteze de top, înlătură întârzierile de răspuns și asigură conexiuni Wi-Fi stabile, chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate la aceeași rețea.

Imagini perfecte și sunet clar asigurate de rata de refresh de 120Hz și de tehnologia Dolby Atmos

Spre deosebire de Mi 11 și Mi 11 Ultra, Mi 11i are un ecran plat, în timp ce corpul său premium de sticlă de 7.8mm grosime și senzorul de amprentă lateral oferă o experiență de utilizare plăcută. Cu un display de 6.67” și cameră selfie hole-punch minusculă, Mi 11i generează o experiență de vizionare neîntreruptă. Noul ecran Samsung E4 AMOLED poate atinge o luminozitate maximă de 1300 niți, cu un consum scăzut de energie. Display-ul aduce o paletă imensă de culori prin gama DCI-P3 și suport HDR10+. Datorită calibrării meticuloase, telefonul are un indice de acuratețe a culorilor JNCD≈0.36 și un indice ΔE≈0.35 pentru reprezentarea culorii.

Rezultatele sunt uimitoare: display-ul este certificat A+ de una dintre cele mai prestigioase instituții din lume, DisplayMate

Cu o rată de refresh de 120Hz, Xiaomi Mi 11i oferă o experiență ultra fluidă de vizualizare a conținutului, fie că e vorba de aplicațiile folosite zilnic sau de jocurile sau filmele ce necesită rate înalte de refresh. O rată maximă de răspuns a ecranului de 360Hz asigură un control excelent al ecranului în timpul celor mai solicitante jocuri.

Mi 11i are și tehnologie de detectare a luminii la 360°, datorită senzorilor amplasați atât pe față, cât și pe spate. Reglarea automată a luminozității este îmbunătățită vizibil și sunt asigurate 8192 de nivele de luminozitate. Mi 11i are și un senzor
ambiental de lumină integrat care ajustează temperatura culorii în funcție de nivelul de lumină din exterior.

Cu tehnologie Dolby Atmos® și difuzoare duale, experiența audio oferită de Mi 11i este cu adevărat unică. Dolby Atmos® asigură o calitate a sunetului incredibilă, cu detalii și o profunzime de neegalat atât prin căști, cât și prin difuzoare. Acest sunet calibrat de profesioniști îi va face pe utilizatori să se bucure și mai mult de filmele, show-urile și jocurile preferate.

Fotografii perfecte asigurate de setup-ul triplu de camere de 108MP și Audio Zoom

Xiaomi Mi 11i are capabilități de fotografiere la nivel profesional, datorită setup-ului triplu de camere. Acesta este compus din camera principală de 108MP HD, o cameră ultra angulară de 119° și o cameră telemacro cu o distanță focală echivalentă cu 50mm.

Camera de 108MP oferă fotografii de calitate în condiții de luminozitate redusă, datorită suportului Super-Pixel 9-in-1 2.1μm. În plus, tehnologia Dual Native ISO asigură un nivel excelent de detalii în zonele întunecate ale imaginii, chiar și atunci când lumina este puternică, evitând supraexpunerea. Camera ultra angulară de 119° a fost perfect adaptată pentru a surprinde peisaje, clădiri și grupuri de oameni.

Camera telemacro de 5MP oferă o distanță focală echivalentă cu 50mm, de două ori mai mult față de lentilele macro standard de pe piață, asigurând o mărire mai bună și un grad ridicat de claritate a detaliilor. Mi 11i aduce o mulțime de îmbunătățiri și la capitolul filmare. În primul rând, spre deosebire de microfonul dual de pe cele mai multe telefoane, Mi 11i are un setup triplu de microfoane, cu funcția Audio Zoom. Prin folosirea acesteia se pot capta sunete ale scenelor îndepărtate printr-un simplu zoom asupra subiectului filmat.

Telefonul filmează 8K și are performanțe înalte și pe timp de noapte datorită modului Ultra Night Video. Utilizatorii au acces și la o mulțime de funcții AI și de editare video pentru a îmbunătăți cu ușurință calitatea imaginii și pentru a monta, fără a mai avea nevoie să își achiziționeze softuri de editare scumpe.

Design elegant, fără compromisuri în privința duratei de viață a bateriei

Cu o grosime de doar 7.8mm, Xiaomi Mi 11i este ușor, confortabil și oferă un design stilat, dar fără compromisuri în privința duratei de viață a bateriei. Dotat cu o baterie de înaltă capacitate de 4,520mAh (typ), telefonul rezistă întreaga zi fără a avea nevoie de încărcare.

Atunci când are nevoie de un boost de energie, tehnologia de încărcare rapidă la 33W îl duce de la 0 la 100% în doar 52 de minute 2 . Experiența de flagship este completată de un motor liniar pe axa X, blaster IR și suport NFC 2 . Mi 11i este disponibil în trei variante de culoare: Celestial Silver, Frosty White și Cosmic Black.

Xiaomi Mi 11i este disponibil în două variante de stocare: 8+128GB și 8+256GB, la prețul de 649 de euro, respectiv 699 de euro. Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând. Vom reveni cu detalii.