Reviews

Pareri despre telefonului Lava Z66. Device de buget cu Android stock la bord si memorie de 3GB RAM

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Luna trecuta va scriam despre Lava Z61 Pro, telefon care costa sub 400 de lei si care a fost recent lansat pe piata de producatorul indian. Acum, aceeasi companie vine cu noul model Lava Z66, un device interesant, care de asemenea are un pret bun de achizitie.

Noul model Lava Z66 costa de asemenea doar 424 de lei la data lansarii sale. Lansat sub sintagma „Made in India” modelul poate fi achizitionat in trei versiuni de culoare, Marine Blue (albastru marin), Berry Red (Rosu aprins) si Midnight blue (albastru inchis). El poate fi achizitionat prin intermediul magazinelor din aceasta tara pentru moment, dar va fi disponibil si pe site-urile de specialitate, Amazon si Flipkart. Despre Lava Z66, cel mai nou terminal din gama Z de la Lava International, discutam si noi, in cele ce urmeaza.

Atentie, acesta este un telefon din gama de buget. Daca esti interesat de un device mai performant si mai puternic, care arata si mai bine, noi iti recomandam un smartphone mid-range din oferta eMag. Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Pareri si specificatii tehnice despre Lava Z66

Noul model Lava Z66 este echipat cu o camera selfie de 13 megapixeli, care poate captura imagini, inclusiv la intensitate scazuta a luminii. Este unul dintre avantajele cu care producatorul se lauda la lansarea acestui nou telefon.

Pe partea din spate, device-ul este echipat cu o camera foto duala, care este formata din doi senzori de imagine de 13 megapixeli si 5 megapixeli, cu LED Flash. Pentru a imbunatati experienta utilizatorului, camera vine si cu numeroase optiuni speciale. Printre acestea avem un beauty mode pentru efectuarea selfie-urilor de calitate, un night mode pentru reutsarea pozelor pe timp de noapte, modul HDR, burst mode, panorama, time lapse, slow motion, precum si alte cateva filtre care sunt potrivite pentru orice stare.

Smartphone-ul Lava Z66 este echipat cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz si beneficiaza de un ecran de 6.08 inch cu rezolutie HD Plus si decupaj. Vorbim despre un ecran curbat 2.5D, cu aspect 19:9.

La nivel de memorie, Lava Z66 vine cu 3GB RAM si cu o capacitate de stocare a datelor de 32 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 128GB via microSD si este utilia pentru stocarea de imagini si clipuri video.

Conform producatorului, modelul Lava Z66 isi bazeaza autonomia pe o baterie de 3950 de miliamperi, care asigura pana la 16 ore de convorbiri. Device-ul ruleaza Android 10 in varianta stock si este astfel liber de aplicatii preinstalate si alte eventuale bloatware. Experienta creste si placerea utilizatorului precum si confortul sau este astfel mai mare. Pentru un nivel de securitate sporit, Lava Z66 vine cu un scanner de amprente si deblocare faciala, care ajuta utilizatorul sa deblocheze device-ul in aproximativ 0.6 secunde.

Lava Z66 vine cu suport dual sim (4G + 4G), Bluetooth V4.2, suport OTG, Micro-USB și o mufă audio de 3,5 mm. Telefonul are, de asemenea, o serie de senzori care includ un accelerometru, lumină ambientală și un senzor de proximitate.

Comentând pe baza lansarii device-ului, Tejinder Singh, Head-Product, Lava International, a declarat: „Lava Z66 este un dispozitiv excepțional în segmentul bugetar pentru toți pasionații de fotografie. Acest dispozitiv frumos nu numai că vă permite să faceți clic pe cele mai uimitoare imagini, dar oferă și o putere plină de performanțe. Este unul dintre produsele cu care ne mandrim in portofoliul nostru si suntem foarte incantati de lansarea sa. Suntem ferm convinsi ca piata se va bucura de o experienta reusita, iar comunitatea noastra se va putea mandri cu un device nou, bine proportionat si bine ancorat in realitatea tehnologica moderna” a subliniat acesta.