Stiri

Pareri si specificatii tehnice Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Telefonul a fost anuntat oficial

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Samsung a anuntat oficial noul model de smartphone pliabil, Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Are specificatii mai bune si cateva detalii de upgrade fata de predecesorul sau. Discutam in cele ce urmeaza despre acest model de telefon de la Samsung Electronics.

Pareri si specificatii tehnice Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Samsung a anuntat iata oficial cel mai nou smartphone pliabil din portofoliul sau.

Este vorba despre Samsung Galaxy Z Fold2 5G, device care a primit „unda verde” in cadrul unui eveniment „Unpacked”. Noul model are specificatii tehnice imbunatatite, dar si alte detalii de upgrade fata de modelele anterioare.

Momentan, Samsung nu a scos un cuvant despre pretul si disponibilitatea noului model Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Stim insa primele detalii confirmate despre configuratia sa, si mai ales despre aspectul sau.

Avem acelasi mecanism pliabil pe care l-am vazut pe primul device Galaxy Fold. Partea frontala are un cover display cu design punch hole. Atunci cand il deschizi, descoperi un superb ecran Inifinity-O display cu diagonala de 7.6 inch. Partea din spate a telefonului beneficiaza de prezenta unei camere cu trei senzori de imagine.

Cei de la XDA Developers au reusit sa afle ceva mai multe detalii despre acest model de telefon. Ecranul de 7.6-inch Infinity-O are o rezolutie de 2208 x 1768 pixeli si este un ecran cu Ultra Thin Glass.

Celalalt ecran are 6.23 inch in diagonala. Se pare ca vom beneficia pe ecranul principal de o rata de refresh de 120 Hz, care este de fapt o rata adaptabila, ceea ce permite viitorului utilizator sa aleaga ce detaliu de refresh doreste pe acest ecran. Ambele display-uri sunt HDR 10 Plus, un detaliu confirmat si de catre producator.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G are la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 865 Plus, alaturi de care gasim 12 GB RAM LPDDR5 si o memorie interna de 256GB pentru stocarea de date.

La nivel foto, combinatia de pe spate este super interesanta. Avem trei senzori de imagine, fiecare echipat cu o rezolutie de 12 megapixeli. Apertura pe senzorul principal este f/1.8. Ceilalti doi senzori sunt ultra wide angele si telephoto. In ceea ce priveste partea de selfie-uri si videocalling, device-ul are alte doua camere cu senzori de 10 megapixeli si apertura f/2.2.

Noul Samsung Galaxy Z Fold2 5G este alimentat de o baterie de 4.500 de miliamperi si suporta incarcare rapida la 25W, dar si incarcare wireless la 11 W. Avem de asemenea incarcare inversa pe wireless, ceea ce pare super interesant. Samsung Galaxy Z Fold2 5G ruleaza din fabrica Android 10 cu interfata OneUI deasupra.

Device-ul va avea probabil un pret destul de consistent. Sigur, daca ai alte optiuni si iti doresti un telefon decent, cu pret bun, avem si o alta recomandare pentru tine. Spre exemplu, acest Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Dual SIM, 64GB, 6GB RAM, 4G, Pearl White. Te costa aproape 1000 de lei (deci putin mai mult), dar vine cu noul procesor Helio G90T, cu 6GB RAM si cu 64 GB dedicati stocarii de date, plus o super baterie de 4.500 de miliamperi.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Z Fold2 5G