Stiri

Facebook Messenger, pe urmele aplicatiei Zoom. Ce noutate a fost introdusă

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Presa internationala scrie ca Facebook Messenger va avea, in curand, o noua optiune. Facebook merge pe urmele Zoom, probabil cea mai populara aplicatie pentru video conferinte a momentului.

Facebook Messenger, pe urmele aplicatiei Zoom

Compania a lansat noua funcție pe platformele sale mobile. Noua caracteristică de partajare a ecranului permite utilizatorilor să își partajeze ecranele telefonului cu familia și prietenii in timpul convorbirilor.

Utilizatorii pot partaja ecranul unu la unu sau într-un apel video de grup cu până la opt persoane și până la 16 persoane în camere în timp ce utilizează Messenger pe dispozitivele lor mobile.

Pe lângă distribuirea ecranului pe mobil și web, partajarea ecranului este disponibilă și în camerele de mesagerie cu până la 16 persoane pe web și desktop. Compania a dezvăluit că în curând va adăuga capacitatea de a controla cine își poate partaja ecranul în camere și va extinde numărul de persoane care pot partaja ecranul cu până la 50 de camere în Messenger Rooms.

„Prin aceste noi controale, creatorii de room-uri de pe Facebook Messenger vor putea să stabilească dacă să limiteze capacitatea de a partaja ecranul pentru ei înșiși sau să pună funcția la dispoziția tuturor participanților atunci când creează o cameră și în timpul apelului. Sperăm că oamenii vor găsi optiunea de partajare a ecranului drept o modalitate distractivă și antrenantă de a se conecta și de a împărtăși cu familia și prietenii in timpul apelurilor video și în camerele de mesagerie ”, a declarat compania într-un comunicat.

Interesant este că Zoom a fost primul brand care a introdus o opțiune de partajare a ecranului pe platforma sa. Funcția permite utilizatorilor să partajeze ecranul cu alți participanți la grup.

În plus, se poate partaja o porțiune a ecranului, care este reprezentată de un chenar verde și se poate partaja, de asemenea, audio sau conținutul computerului de la o cameră secundară. În afară de aceasta, utilizatorii pot partaja și un fișier cu funcția de partajare a ecranului pe Zoom. O parte din presa internationala considera ca Facebook ar fi „copiat” din nou o faimoasa caracteristică a unei alte aplicatii. O alta parte saluta o noua optiune importanta adaugata pe Facebook Messenger, cea mai populara aplicatie de comunicare online din lume. Care e parerea ta despre aceasta noua caracteristica?

Pentru a te bucura la maxim de experienta Facebook Messenger, ai grija sa fii echipat cu un smartphone pe masura.  Poti profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei foarte interesante in ceea ce priveste raportul pret calitate. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.