Stiri

Oukitel K7, smartphone cu 4GB RAM si baterie de 10.000 de mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa Oukitel K10, smartphone cu baterie de 11.000 de mAh, compania originara din China lanseaza modelul Oukitel K7, un nou device cu baterie gigantica.Astazi, productorul chinez a dat liber perioadei de precomanda pentru telefonul cu baterie de 10.000 de miliamperi, care include in plus o camera foto duala, dar si alte specificatii tehnice importante. Alte detalii despre acest smartphone gasiti pe site-ul oficial. Puteti accesa pagina produsului pentru a va inscrie in cursa pentru modelul K7 de la Oukitel.

Oukitel K7 specificatii tehnice oficiale si liber la precomanda

Noul model Oukitel K7 poate fi achizitionat in aceasta perioada la promotie. In perioada de precomanda, cei interesati de achizitionarea noului handset cu baterie gigant poate fi achizitionat pentru doar 83.43 euro.

Noul device se bazeaza pe autonomie si include, la fel ca si generatiile anterioare, o baterie impresioneaza. Vine in schimb cu un plus la nivel de design si cu cateva specificatii premium care depasesc per total ceea ce am descoperit pe modelele Oukitel din aceasta gama, in anii trecuti.

Asa cum se poate observa, noul device este mult mai simplu si mult mai elegant la nivel de design. Spre deosebire de modelul Oukitel K10000 Pro, acest device nu are ecran drept ci unul curbat, datorita sticlei 2.5D. La fel insa ca si generatiile anterioare, modelul Oukitel K7 este imbracat in piele pe partea din spate.

Oukitel K7 (2)

Oukitel K7 (3)

Handset-ul va avea un ecran de 6-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD, adica 2160 x 1080 pixeli. Totodata, noul panel se inscrie in tehnologia 18:9, facand telefonul sa castige la nivel raport ecran-corp. Rama din aluminiu contribuie eficient la capitolul eleganta.

In ceea ce priveste memoria, noul device se va baza pe 4GB pentru memoria RAM si 64 GB pentru capacitatea nativa de stocare a datelor. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 256 GB cu ajutorul cardurilor de memorie externa.

Oukitel K7

Noul mid-range de la Oukitel va avea la bord un procesor octa-core de la MediaTek, model 6750T si va rula din fabrica Android Oreo, versiunea 8.1. De mentionat si faptul ca acumulatorul de 10.000 de miliamperi va beneficia de incarcare rapida si va putea fi folosit si pe post de powerbank.

Specificatii cheie pentru Oukitel K7:

  • ecran de 6-inch, Full HD si tehnologie 18:9
  • procesor octa core de la Mediatek
  • 4 GB RAM
  • 64 GB ROM
  • Android 8.1 Oreo
  • baterie de 10.000 mah cu fast charging
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel K7