Stiri

Ce lovitura pregateste OnePlus! Confirmarea oficiala a faptului ca producatorul intra si pe piata Smart TV

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Intr-un interviu acordat The Mobile Indian, Managerul General al companiei OnePlus pentru aceasta zona, Vikas Agarwal a confirmat faptul ca producatorul chinez pregateste lansarea oficiala a primelor televizoare. Vestea vine la fix opt luni dupa ce compania anuntase ca face deja primele demersuri pentru dezvoltarea primului sau Smart TV.

Smart TV de la  OnePlus: „Vrem sa oferim o experienta uimitoare clientilor nostri!”

Ceea ce parea a fi un simplu zvon sau o miscare de PR inteligenta, se transforma iata, in realitate. OnePlus chiar pregateste lansarea oficiala a propriei sale game de smart tv-uri. Nu este deloc exclusa nici aparitia unei retele OnePlus TV, adica un concurent probabil pentru Apple TV si, de ce nu, pentru celelalte retele puternice de streaming de pe piata.

Confirmarea oficiala nu vine din China, ci tocmai din India, acolo unde OnePlus se descurca minunat pe segementul smartphone. Vikas Agarwal, directorul general al companiei in aceasta zona a confirmat pentru presa indiana informatia: „Nu avem o cronologie a faptelor, dar ideea noastra este aceea de a obtine software-ul potrivit pentru a putea face intr-adevar diferenta pe piata. Vrem sa oferim o experienta uimitoare clientilor nostri” a explicat acesta.

Vestea vine la cateva luni dupa ce CEO-ul companiei, Pete Lau a confirmat si el ca noua divizie TV, care va functiona pe langa cea de smartphone va fi condusa tot de el: „Visez la un moment in care tehnologia va fi cu adevarat perfecta, iar viata noastra, a fiecaruia, va fi cu mult usurata.Pe masura ce majoritatea electronicelor au evoluat si ne-au imbunatatit viata, televizoarele au ramas destul de departe de acest nivel in opinia mea. Vrem sa schimbam asta” marturisea si Pete Lau la acea vreme.

Intr-un moment in care Xiaomi, al doilea cel mai important producator din China a oprit bugetul destinat segmentului TV, OnePlus face pasi concreti pe acest teritoriu.

Tinand cont ca OnePlus a confirmat acum că se pregătește, de lansarea oficiala a primului sau Smart TV, ne putem aștepta ca produsul să ajunga piața în cursul acestui an, în conformitate cu ceea ce compania a estimat anterior. OnePlus se concentrează acum pe partea software primelor sale smart tv-uri, astfel ca ar avea sens dacă compania ar decide să colaboreze cu Google pentru lansarea primului său televizor care , anunta presa indiana ar putea rula pe interfața Android TV. Vom reveni si noi cu detalii imediat ce vor aparea informatii noi despre mutarea surprinzatoare a producatorului chinez.