Stiri

Netflix are concurenta! S-a lansat OFICIAL platforma Apple TV Plus. Cat costa si ce seriale aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Apple TV Plus este cel mai nou canal video-streaming, un serviciu pe care compania din Cupertino il pune la dispozitia fanilor sai, si nu numai, cu scopul principal de a oferit o replica pe masura celor de la Netflix.

In cadrul unui eveniment special care a avut loc in luna martie, compania Apple a anuntat noul Apple TV Plus, un serviciu de streaming care, conform CEO-ului Tim Cook „este diferit de tot ceea ce a existat pe aceasta piata pana acum”.

Noul serviciu de streaming al Apple va gazdui show-uri exclusive, filme si documentare care poarta semnaturile renumitilor JJ Abrams, Steven Spielberg sau M.Night Shyamalan.

In cadrul aceluiasi eveniment, Apple a lansat Apple Card (credit card de la Apple), o revista online Apple News Plus si platforma de gaming streaming Apple Arcade. Evident insa, Apple TV Plus a evenimentul central al lansarii si a atras cele mai multe priviri.

Ce vedete poti sa vezi la Apple TV Plus: Jennifer Aniston si Oprah sunt cap de afis

Noul serviciu al Apple include show-uri precum Amazing Stories sau The Morning Show, dar si prezenta unor staruri renumite ca Steve Carell, Jason Momoa, Jennifer Aniston sau Reese Witherspoon. Pe Apple TV Plus va exista inclusiv un show pentru prescolari, denumit Helpsters.

Spre deosebire de pachetul basic de la Hulu spre exemplu, Apple TV Plus va fi un serviciu streaming fara reclame (ad-free) de la inceput si va fi disponibil in peste 100 de tari prin intermediul sectiunii Apple TV.

Prezenta lui Oprah Winfrey ar putea sa fie marea lovitura pe care o pregatesc cei de la Apple, cea mai celebra prezentatoare din SUA avand se pare un contract fabulos pregatit de Gigantul din Cupertino.

„Apple TV Plus nu este Netflix!” spune Tim Cook

A fost primul mesaj categoric lansat de CEO-ul Apple, Tim Cook: „Apple TV isn’t Netflix” a explicat acesta. Dar probabil ca Tim s-a referit si la momentul actual, pentru ca reteaua tinde sa devina un fel de Netflix.

Evident, Apple TV Plus va oferi content original la fel ca si cei de la Netflix, dar exista discutii pentru preluarea licentelor unor seriale de top precum The Big Bang Theory, Mr.Robot, Game of Thrones sau Seinfeld printre altele.

Apple TV plus (2)

Momentan, pretul Apple TV Plus ramane un mister, iar Tim Cook a evitat sa vorbeasca despre acest subiect. Aplicația își va face apariția și pe televizoarele inteligente Samsung în această primăvară, urmând ca în viitor să ajungă și pe LG, Sony și Vizio. Serviciul va fi disponibil și pe dispozitive specializate precum Amazon Fire și Roku.

De remarcat ca abonamentul la canalele Apple TV se poate face prin aplicatie, dar fara a fi nevoie de alte aplicatii, conturi sau parole.

Etichete:

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Apple TV Plus