Stiri

OnePlus 8T a primit noi confirmări în privința camerei foto. Iată toate noutățile | VIDEO

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Compania OnePlus a confirmat ca noul sau flagship OnePlus 8T va avea camera frontala de tip ultra-wide angle. Mai multe informatii despre noutatile pe care le pregateste OnePlus, in cele ce urmeaza.

Specificatii OnePlus 8T. Ce nouăti aduce noul flagship al companiei

OnePlus este pregătită să lanseze cel mai recent flagship al său din seria T, care este OnePlus 8T. Noul dispozitiv a fost in prim planul campaniei de promovare a companiei in mai multe randuri, iar OnePlus a confirmat deja unele dintre specificațiile majore ale dispozitivului.

Acum, printr-un tweet cu caracter oficial, producatorul OnePlus a confirmat că OnePlus 8T 5G va veni cu o cameră selfie cu unghi ultra-larg. Acest tip de obiectiv ultraangular a fost văzut pentru prima dată pe OnePlus Nord, unde avea o cameră duală în față. Cu noul obiectiv, viitorul utilizator ar urma sa poata face click pe selfie-uri de grup fără probleme. Cu specificații de genul acesta, OnePlus 8T caută să fie un smartphone de top, versatil, pentru atunci când va fi lansat pe 14 octombrie.

In ceea ce priveste celelalte specificatii tehnice ale dispozitivului, CEO-ul companiei, Pete Lau, a confirmat deja că OnePlus 8T va avea un ecran foarte atractiv, de tip AMOLED care va atinge o ratie de 91.1 procente. Display-ul va avea o diagonala de 6.55-inch si va beneficia de o rata de refresh de 120 Hz. Asta inseamna ca OnePlus 8T va oferit o experienta fluida, precum si o experienta gaming de cel mai inalt nivel.

Pe langa asta, noul flagship OnePlus 8T va beneficia de interfata OxygenOS 11, care se va baza pe cea mai recenta versiune de Android. Acumulatorul device-ului va avea o capacitate de 4.500 de miliamperi, cu suport Warp Charge 65 pentru incarcare rapida. Producatorul sustine ca datorita acestui tip de incarcare rapida, OnePlus 8T se va incarca complet in mai putin de 40 de minute.

Alte specificatii legate de lansarea OnePlus 8T anunta ca smartphone-ul premium al companiei va beneficia de procesorul Snapdragon 865 Plus. Se pare ca vom avea doua versiuni diferite, una dintre ele urmand a avea 8GB RAM, iar cea de-a doua 12GB RAM. Variantele de stocare date sunt de 128GB si 256GB pentru cea mai scumpa dintre versiuni. Aproape sigur, fiecare dintre aceste versiuni va primi suport pentru extindere.

Modelul OnePlus 8T va beneficia de un sistem quad-camera, cu senzor principal de 48 de megapixeli, un al doilea senzor de 16 megapixeli de tip wide-angle, si alti doi senzori de 2 megapixeli, respectiv 5 megapixeli, ultimul fiind de fapt un macro senzor. Pentru selfie-uri si sesiuni de video calling, ar trebui sa aflam in urmatoarea perioada oficial ca OnePlus 8T va miza pe un shooter de 32 de megapixeli.

OnePlus, lider pe segmentul premium in cel de-al doilea trimestru al anului, pe piata indiana

Recent, Counterpoint a anuntat ca pe sectorul premium, in al doilea trimestru al anului, suprematia nu o detin nici Samsung, nici Huawei, nici Apple si nici Xiaomi.

OnePlus are prima pozitie in market share pe acest trimestru, fiind urmata de Samsung si Apple.

Daca in primul trimestru lucrurile stateau altfel (Samsung si Apple pe primele doua pozitii), al doilea trimestru al anului a adus noul model OnePlus 8, care se vinde deja foarte bine in India.

Acest smartphone, despre care am scris si noi pe site-ul nostru, a propulsat compania OnePlus pe prima treapta a acestei piete. Este de asteptat ca atat piata din India, cat si cea din China sa primeasca foarte bine si noul model OnePlus 8T 5G. Vom reveni cu detalii despre aceasta situatie.

Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3099 lei. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile” scrie eMag in descrierea produsului.

Etichete:

OnePlus OnePlus 8T