Stiri

OnePlus 6 trece de 1 milion de vanzari in 22 de zile

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cat de bun este OnePlus 6? Despre calitatea acestui handset am discutat pe larg in acest OnePlus 6 review oferit de #blogul nostru, la scurt timp dupa prezentarea sa oficiala. Dar, despre cat de bun este OnePlus 6 cu adevarat putem sa anticipam din numarul impresionant de vanzari bifate intr-un interval de numai 22 de zile: adica peste 1 milion de bucati. 👏

OnePlus a anuntat astazi ca flagshipul sau, OnePlus 6, a depasit 1 milion de unitati vandute la nivel global, la numai 22 de zile de la lansarea sa oficiala pe piata.

Performanta face ca noul varf de gama al companiei cu sediul in Shenzhen sa devina smartphone-ul care se vinde cel mai bine de la fondarea OnePlus. Indiscutabil, raportul calitate-pret pe care il ofera producatorul chinez contribuie foarte mult la performantele in vanzari ale actualului flagship al companiei.

In numai 3 luni de la introducerea sa oficiala pe piata, OnePlus 6 se vinde mai repede si mai bine decat OnePlus 5 si OnePlus 5T, adica telefoanele producatorului care au doborat in 2017, toate recordurile companiei.

Semn ca progresul continuu pe care il inregistreaza OnePlus nu are o data de expirare valida. Imbunatatit fata de editiile precedente la nivel de hardware, si ajutat de update-urile rapide de sofware pe care producatorul le pune la dispozitia clientilor sai, OnePlus 6 are toate sansele sa devina o reala amenintare pentru flagship-urile Apple si Samsung, in special in zona Indo-China, una dintre cele mai ravnite de catre marii producatori mondiali.

Top 5 specificatii OnePlus 6

1️⃣ Display AMOLED de 6.28 inch cu rezolutie 2280 x 1080 px, aspect 19:9, sticla Corning Gorilla Glass 5 si raport ecran/corp de 83.8%

2️⃣Procesor Snapdragon 845, octa core, cu viteza maxima de 2.8 Ghz si baterie de 3300 mAh cu incarcare rapida

3️⃣Memorie mare de 6Gb sau 8Gb RAM plus 128 Gb / 256 Gb rezervati stocari de date

4️⃣Android 8.1 Oreo cu interfata Oxygen OS; stabil, sigur, bine optimizat, eficient si cu update-uri la zi

5️⃣ Camera frontala de 16Mp (f/2.0 si dimensiune a pixelului de 1micron) si camera principala de 16Mp cu stabilizare optica, filmare 4K, dual-LED Flash si apertura f/1.7.

Ce spune producatorul

Oficialii OnePlus celebreaza vestea ca OnePlus 6 a depasi 1 milion de unitati vandute in numai 22 de zile. Compania sustine in continuare ca strategia „one flagship a year” a dat roade, considerand ca aceasta le-a permit sa creeze produse de o calitate excelente, care ofera o experienta premium la un pret foarte accesibil.

OnePlus 6 (2)

OnePlus 6

OnePlus saluta de asemenea parteneriatele cu principalii sai colaboratori si multumeste operatorilor din Europa (precum Elisa sau O2) care au ajutat la cresterea volumului de vanzari prin includerea OnePlus 6 in ofertele lor. „Vrem sa multumim tuturor celor care fac parte din proiectul OnePlus 6. Am atins 1 milion de vanzari, dar aceasta veste, dincolo de faptul ca ne face fericiti, ne si responsabilizeaza enorm pentru viitor. Oamenii ne-au pus acolo unde suntem, si ne vom respecta intotdeauna promisiunea de a lucra pentru ei” a marturisit Pete Lau, co-fondator al OnePlus si CEO al companiei din Shenzhen.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes