Top list

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 » Noul flagship al companiei Umidigi, modelul UMIDIGI Z2, a fost lansat recent pe piata si este un excelent exemplu al felului in care producatorul chinez considera ca trebuie sa arate un telefon bun, ca raport calitate-pret.

Cu un design extrem de atragator, specificatii tehnice atractive si un display de tip all-screen, smartphone-ul a patruns pe piata din China cu asteptari foarte ridicate. Il gasesti momentan pe site-ul GearBest, de unde poate fi achizitionat la pret promotional in aceasta perioada: 250 de dolari, taxe incluse. Asta inseamna undeva la 1.000 de lei pe care trebuie sa-i platesti pentru acest telefon. Iar noi am realizat acest Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 in speranta ca iti vom usura misiunea.

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2

#1 Ecran Full-Screen Display

Noua generatie de tehnologie display este prezenta si pe UMIDIGI Z2. Device-ul beneficiaza de un ecran Full-Screen , in format 19:9, care ofera o rata superioara de contrast si culoare, si foarte probabil este cea mai atractiva de pana acum din portofoliul companiei. Raportul ecran-corp, se apropie (conform producatorului) de 90%, iar rezolutia sa Full HD + (adica 2246 x 1080 pixeli) propune calitate, claritate si eficienta.

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 (display)

Chiar daca UMIDIGI a ales sa copieze experienta iPhone X, modelul cucereste la acest capitol prin eleganta si finisaje premium. Conform companiei, ecranul cu margini subtiri este dedicat pentru un consum redus de energie, iar in „bretonul” sau elegant ascunde o camera foto duala frontala, echipata cu senzori de 16 si 8 megapixeli. Cu ajutorul lor, vei putea, fara prea mare efort sa capturezi tot ceea ce ti-ai propus, indiferent de ce moment al zilei traversezi.

#2 Culoarea Gradient Twilight este splendida

Nu ma dau in vant dupa culorile telefoanelor, mai ales ca imi plac smartphone-urile clasice, care se raporteaza la alb si negru, drept culori de baza. Ei bine, la fel ca si Huawei in cazul P20 Pro (cauta huse Huawei P20 Pro), UMIDIGI propune pe noul sau flagship aceasta culoare extrem de interesanta si foarte placuta ochiului. Poate pare cam mult, insa pentru mine, acest detaliu Gradient Twilight Colour ma face sa-l consider unul dintre motivele din Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2.

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 (culoare)

Umidigi Z2 si splendida sa culoare Gradient Twilight

Este un factor determinat atunci cand faci diferenta fata de alte telefoane mid-range din zona China si cu siguranta unul dintre aspectele care-l deosebesc pe Z2 de la UMIDIGI de alte device-uri din aceeasi zona. Apropos, daca nu stii mare lucru despre telefoanele provenite din China, iti recomandam acest Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018.

#3 Fotografii mai bune

Telefoanele care provin din China te impresioneaza de regula cu camerele lor doar pe hartie. Cu exceptiile numite Huawei, Xiaomi, OnePlus si poate Vivo, acesti producatori vin cu specificatii puternice pe camerele lor, dar nu le echipeaza cu senzori corespunzatori sau diafragme utile. UMIDIGI propune la mai putin de 1.000 de lei un smartphone cu o experienta foto reliable. Are doua camere pe spate si doua camere pe fata, insa ne vom reveni la cele de pe spate, acolo unde se gasesc doi senzori de 16, respectiv 8 megapixeli.

umidigi z2

Este un factor valoros pentru al nostru Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 intrucat, modulul foto de pe spate aduce o crestere cu 200% pe Z2, fata de precedentele experiente de pe alte telefoane ale producatorului. In plus, acest modul poate filma 4K! Desigur, performanta telefonului nu este una de nivel Huawei sau Xiaomi, insa modulul foto de pe acest smartphone Umidigi este mai bun ca niciodata

#4 Ai incarcare rapida

Poate ca bateriile n-au crescut foarte mult la nivelul ultimilor 5 ani,insa incarcarea lor inregistreaza progrese remarcabile de la an la an. Cu un incarcator de 9V/2A, UMIDIGI Z2 se poate incarca complet in aproximativ o ora si 20 de minute, avand in configuratia sa, incarcare rapida 18W, o tehnologie care ii maximizeaza eficienta.

Mi se pare un detaliu important pentru un producator care nu este atat de cunoscut la nivel global. Remarcam si faptul ca device-ul suporta 7 module retea diferite si 36 de benzi la nivel global. Pentru Romania asta e bine.

#5 Experienta Android 8.1 stock

Incheiem Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 cu experienta software, iar compania s-a remarcat timid la acest capitol in ultimul an, poate si pentru ca nu are o popularitate atat de mare si, prin urmare, o expunere impozanta. UMIDIGI Z2 ruleaza din fabrica Android v8.1 Oreo, care vine intr-o versiune stock.

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 (ecran)

Daca sunteti interesati de modelul partener lansat de companie in aceasta perioada, gasiti un review UMIDIGI Z2 Pro pe #blogul nostru. In cazul in care acest Top 5 motive pentru care merita sa cumperi UMIDIGI Z2 nu v-au convins, va prezentam mai jos, specificatiile tehnice detaliate ale modelului.

✔️- Ecran IPS de 6.2-inch cu aspect 19:9, raport ecran-corp de aproape 90% si rezolutie Full HD+ adica 2246 x 1080 pixeli

✔️- Procesor MediaTek Helio P23, un octa core cu 8 nuclee Cortex A52 la 2.3 Ghz

✔️- Placa video ARM Mali G71-MP2

✔️- Memorie de 6 Gb RAM (LPDDR4X) si 64 Gb memorie nativa (extensibila pana la 256 Gb cu microSD)

✔️- Sistemul de operare este Android 8.1 Oreo stock

✔️- Are acoperire grlobala si este echipat cu port USB Tip C, GPS cu A-GPS si GLONASS, senzor de amprenta si deblocare faciala

✔️- Camerele sale foto sunt duale si pe fata si pe spate, cu senzori de 16 si 8 megapixeli. Camera principala filmeaza 4K, in timp ce camera frontala filmeaza Full HD. Telefonul are flash Dual LED si pe modulul principal o deschidere excelenta: f/2.0.

✔️- Bateria sa are 3.850 miliamperi si beneficiaza de incarcare rapida

✔️- Grosimea telefonului atinge 8.3 mm

✔️- Greutatea telefonului atinge 165 de grame

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes