Stiri

CONFIRMAT | Specificatii tehnice ZTE Axon 9 Pro via GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Noul smartphone ZTE Axon 9 Pro mai are putin pana cand va fi introdus oficial pe piata. Evenimentul ar trebui sa aiba loc la IFA Berlin 2018, iar pana atunci, prin intermediul platformei de benchmarking, GeekBench, avem confirmarea specificatiilor sale tehnice. Aruncam o privire peste ele si peste scorurile obtinute de telefon, mai jos.

Specificatii tehnice ZTE Axon 9 Pro

Noul model ZTE Axon 9 Pro a trecut prin platforma GeekBench cu numele de cod ZTE A2019G Pro, iar scorurile sale nu sunt deloc rele.

Pentru un procesor cu viteza maxima de 1.77 Ghz, testele single-core si multi-core au produs rezultate atractive din partea ZTE Axon 9 Pro. 2399 de puncte a obtinut noul smartphone in testul Single-Core si 8785 de puncte in testul Multi-Core. Activitate s-a desfasurat in data de 23 august 2018.

Benchmartk ZTE Axon 9 Pro

Noul flagship Axon va fi echipat cu procesor Snapdragon 845, adica cel mai puternic chipset de la Qualcomm in acest moment. Nimic surprinzator daca tinem cont de faptul ca si ZTE Axon 7 a avut un chispet top-end la bord, Snapdragon 820, iar ZTE Axon 7S a fost o versiune de update cu un alt procesor top-end, Snapdragon 821.

Listarea din GeekBench ne arata ca ZTE Axon 9 Pro va avea o memorie de 6GB RAM la interior. Camerele de pe spate sunt duale si sunt aranjate vertical cu flash-ul prezent dedesubtul lor.

In conditii normale, si daca este sa credibilizam informatiile din ultima vreme, si ZTE Axon 9 Pro va avea breton, unul destul de mare care ne duce cu gandul la iPhone X sau la Xiaomi Mi 8. Exista si posibilitatea ca device-ul sa incorporeze in acest decupaj un port IR pentru recunoastere faciala.

ZTE Axon 9 Pro (2)

S-ar putea ca ZTE Axon 9 Pro sa aiba un fel de suport 5G, asta pentru ca remarcam in posterul prezentat de ZTE logo-ul 5G in partea de sus. Smartphone-ul va rula Android 8.1.0 Oreo si va avea slot dedicat pentru carduri microSD, menit sa poata extinde memoria nativa de 64GB in versiunea standard.

Modelul din acest an din gama Axon va primi port USB Tip C, o baterie mai mare, capacitate de filmare 4K, senzor de deblocare clasic, dar si recunoastere faciala, plus o baterie de 3.500 de miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida. Tehnologiile WiFi si Bluetooth vor fi de asemenea imbunatatite.

ZTE Axon 9 Pro (1)

ZTE Axon 9 Pro

Ecranul va fi de 6-inch cu rezolutie 1440×2860 pixeli, iar camera frontala va avea un senzor de 13 megapixeli. Exista o posibilitate reala ca noul Axon 9 Pro sa aiba si pe fata si pe spate camera duala. Pe spate stim ca senzorii vor avea 20 de megapixeli, dar ar fi minunat ca si pe fata device-ul sa vina cu setup dual.

Cert este ca din punct de vedere al inregistrarii video, ZTE Axon 9 Pro va avea capacitate de filmare 4K si Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Modulul foto principal are dual LED dual TONE flash, HDR si panorama, iar bateria va avea incarcare rapida Quick Charge 3.0.

ZTE Axon 9 Pro

Teaser ZTE Axon 9 Pro

Pretul de achizitie vehiculat este de 600 euro. O suma destul de consistenta in opinia noastra. Device-ul va putea fi achizitionat pe negru, auriu si albastru.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Axon 9 Pro
Price
Euro (estimat) 600