Stiri

Noul procesor Apple A12 Bionic de pe iPhone Xs, obtine un scor incredibil in AnTuTu

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Apple a lansat noile sale terminale iPhone Xs, iPhone Xs Max si iPhone Xr. Toate aceste telefoane au la bord noul procesor Apple A12 Bionic. La evenimentul de lansare ale noilor iPhone-uri, Apple nu a confirmat capacitatile memoriilor RAM ale acestor device-uri. Cu toate acestea, ele erau disponibile deja presei ca urmare a listarilor din site-urile de specialitate AnTuTu si GeekBench.

Acum, AnTuTu a confirmat printr-un screen shot performanta pe care o atinge noul procesor Apple A12 Bionic pe noul terminal iPhone Xs.

Noul procesor Apple A12 Bionic, scor incredibil in testele AnTuTu

Conform site-ului oficial AnTuTu, noul procesor Apple A12 Bionic atinge o borna istorica. Peste 363.000 de puncte strange procesorul care se afla in spatele noilor iPhone-uri.

Apple A12 Bionic scor AnTuTu

In testele de memorie CPU, GPU si UX, toate marca AnTuTu, iPhone Xs a obtinut 133.561 puncte, 150.931 puncte si 12.559 puncte, ceea ce inseamna ca terminalul ajunge la 363.525 de puncte in total. Majoritatea telefoanelor Android cu procesor Snapdragon 845 (cel mai bun pe Android in acest moment) ajung la 290.000 de puncte. O demonstratie de forta din partea Apple si a noului sau procesor Apple A12 Bionic.

33% performanta mai buna fata de Apple A11 Bionic

Chiar si comparativ cu fostul chipset Apple A11 Bionic de anul trecut, noul procesor hexa-core depaseste asteptarile. Calculele celor de la AnTuTu reliefeaza o diferenta de „valoare” intre cele doua procesoare destul de importanta. Mai exact, performanta atinsa de Apple A12 Bionic este cu 33.3 % superioara performantei chipsetului de anul trecut.

Noul procesor dubleaza scorul GPU ale procesorului de anul trecut si creste cu 20% in cazul scorului UX.

Apple A12 Bionic

Apple A12 Bionic

Apple A12 Bionic incorporeaza doua nuclee de inalta performanta care functioneaza cu 15% mai rapid decat cele de pe A11 Bionic, dar si alte patru nuclee de tip „power-efficency” care consuma cu 50% mai putin decat A11.

Modelul de procesor este unul construit pe un proces de litografiere de 7 nanometri. Kirin 980 de la Huawei, pe care il vom gasi in interiorul telefoanelor Huawei Mate 20 si Huawei Mate 20 Pro este construit de asemenea pe un astfel de procesor. Si noul procesor al celor de la Huawei s-ar putea apropia ca scor de 350.000 de puncte. Un al treilea procesor pe 7 nanometri va fi Snapdragon 855 de la Qualcomm, cel care va deveni cel mai puternic procesor pentru telefoanele cu Android la bord.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Apple A12 Bionic