Reviews

Elephone Soldier – telefon rugged cu certificare IP 68 si display 2K, la un pret excelent

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Compania Elephone continua sa-si faca un nume important pe piata telefoanelor mobile din China. Reuseste sa faca asta prin lansarea mai multor handset-uri, pe diverse niste, care au de regula un raport calitate pret foarte bun.

Noul Elephone Soldier este un telefon rezistent (rugged smartphone), care poate fi folosit in aproape orice conditii. Solid, atractiv ca pret si specificatii, cu un design tipic, noul Elephone Soldier este un device interesant, despre care vom discuta si noi in continuare. Daca esti interesat de acest sector, pe blogul nostru gasesti un top 5 telefoane rezistente pe care le-as cumpara in 2018.

Pret Elephone Soldier

Noul smartphone din categoria rugged al companiei Elephone, costa 189.99$ si poate fi comandat de pe site-ul Coolicool. Un pret bun, pentru un telefon echipat cu cateva caracteristici excelente si cu principalul obiectiv de a te asigura de prezenta unui dispozitiv ultra rezistent in orice conditii l-ai folosi.

Specificatii si pareri Elephone Soldier

Noul device vine cu cateva specificatii spectaculoase. In primul rand, Elephone Soldier beneficiaza de certificare IP68, dar si de un display cu rezolutie 2K (Quad HD).

Pe langa asta, device-ul isi bazeaza autonomia pe o puternica baterie de 5.000 de miliamperi, care te poate asigura de pana la 20 de zile in format standby.

Elephone Soldier impresioneaza insa si prin alte caracteristici interesante. In primul rand, prin procesorul sau Deca-Core Helio X25 SoC, un chispet bun atat pentru performanta, cat si pentru economisirea energiei.

Elephone Soldier (3)

El este cuplat cu doua versiuni diferite de memorie. Astfel, Elephone Soldier va fi disponibil in varianta 4GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date, dar si in versiunea 4GB memorie RAM si 128 GB pentru stocarea de date.

Elephone Soldier (1)

In plus, device-ul are o camera principala de 21 de megapixeli, camera produsa de catre compania japoneza Sony. Ecranul are o diagonala de 5.5 inch si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass. Rezolutia sa este de 2560 x 1440 pixeli, iar procesorul atinge o viteza maxima de 2.5 Ghz. Mi se pare foarte ok la acesti bani.

Mai mult, Elephone Soldier ruleaza Android 8.0 din fabrica, un sistem de operare destul de curat, si bine optimzat. Bateria are tehnologie de incarcare rapida la bord, iar senzorul de amprente pentru deblocarea telefonului se anunta unul destul de rapid. Telefonul vine si cu slot dedicat pentru extinderea memoriei native.

Elephone Soldier (2)

Pe langa acea camera Sony de 21 de megapixeli, Elephone Soldier are o camera frontala de 16 megapixeli, pentru selfie-uri si diverse sedinte de videocalling. Camera frontala este o productie a celor de la Samsung. Totodata, handsetul incorpeeaza pe spate un buton SOS dedicat, care poate fi folosit de catre utilizator in conditii de urgenta. Spre exemplu daca esti intr-o excursie si traversezi o situatie neplacuta, butonul rosu SOS poate fi folosit ca un adevarat buton de panica ce poate alerta autoritatile. O ideea buna a celor de la Elephone care cred ca va fi apreciata ca atare.

Elephone Soldier

Elephone Soldier

Una peste alta, Soldier de la Elephone mi se pare un telefon rugged interesant, care se incadreaza in peisajul tehnologic pe care il cere aceasta nisa in aceasta perioada si care beneficiaza atat de specificatii foarte ok, cat si de un pret de achizitie bun.

Summary
product image
Aggregate Rating
1.5 based on 7 votes
Brand Name
Elephone
Product Name
Elephone Soldier
Price
$ 189