Stiri

Motorola relanseaza seria Motorola Defy dupa un deceniu. Toate informatiile

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

La mai bine de zece ani distanta, Motorola lanseaza din nou pe piata un telefon din seria Defy. Originalul Motorola Defy și-a făcut debutul în anul 2010.

Motorola relanseaza seria „Defy” dupa un deceniu. Toate informatiile

Motorola ar putea introduce un nou smartphone numit Motorola Defy. Smartphone-ul a fost observat mai devreme pe listele Google Play Console și Geekbench sub numele de cod Motorola Athena.

Conform unor informatii oferite de 91Mobile cu ajutorul tipsterului Ishan Agarwal, Motorola relansează seria Defy, aproape după un deceniu mai târziu, si o va face în acest an. Pentru cei care nu știu, originalul Motorola Defy și-a făcut debutul cu mult înapoi în 2010. Motorola Athena ar putea fi lansat ca seria Motorola Defy. Compania ar putea lansa mai multe smartphone-uri din seria Defy inclusiv in zona europeana.

Motorola Defy a fost listat in urma cu cateva zile pe Geekbench, care a dezvăluit că telefonul va fi alimentat de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon. Va conține 4 GB RAM și va rula pe sistemul de operare Android 10. Telefonul a obținut 1523 de puncte la testul cu un singur nucleu și 5727 de puncte la testul cu mai multe nuclee.

Conform listei Consolei Google Play cu numele de cod „Bathena”, viitorul smartphone Motorola va avea o crestătură de tip waterdrop în față. Acesta va avea un ecran HD + cu o rezoluție de 720×1.600 pixeli. Ar putea fi alimentat de un Snapdragon 662 SoC asociat cu 4 GB RAM.

Va reamintim ca in 2012, compania Motorola a lansat smartphone-urile Defy XT și Defy Mini .Ambele smartphone-uri erau rezistente la apă, rezistente la zgârieturi și rezistente la praf. Motorola Defy, varianta originala, a fost lansata în 2010 și a fost primul smartphone Android din lume, rezistent la praf și rezistent la apă.

Pana ce acest device ajunge in Romania, , arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului