Stiri

Moto E7 specificatii tehnice complete. Telefonul celor de la Motorola, aproape de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Noul smartphone Moto E7 va avea un ecran de 6.2-inch in diagonala cu rezolutie HD Plus. Toate specificatiile noului model, le gasesti mai jos. Device-ul este foarte aproape de lansarea oficiala pe piata.

Specificatii tehnice Moto E7

Recent, Motorola a scos pe piata modelul Moto E7 Plus. Insa brandul nu se va opri aici, iar versiunea Moto E7 este de asemenea gata de lansarea oficiala. Si pentru ca aceasta lansare este tot mai aproape de a se produce, un retailer online a publicat deja lista de specificatii tehnice pe care le vom regasi in configuratia modelului Moto E7.

Prin urmare, Moto E7 se va bucura de un ecran de 6.2-inch in diagonala, ecran cu rezolutie HD Plus, adica 1520 x 720 pixeli. Pe partea din spate, telefonul va avea un scanner clasic de amprente, sustine retailerul online.

La nivel de baterie, noul device se bucura de un acumulator de 3.500 de miliamperi, care promite o autonomie de pana la 2 zile. Si asta nu e tot. Moto E7 este pregatit cu un setup dual camera pe partea din spate, adica o combinatie de 13 megapixeli cu 2 megapixeli pentru „adancimea de camp”. Mai mult, pe partea frontala, pasionatii de selfie-uri si sesiuni de video calling se vor bucura de o camera foto de 5 megapixeli. Aceasta va fi gazduita de decupajul frontal al telefonului, decupaj care va avea forma waterdrop.

In ceea ce priveste procesorul noului Moto E7, se pare ca aceasta va fi un chipset de la Qualcomm. In principiu, daca este sa mergem „pe mana” retailerului online care a anuntat specificatiile lui Moto E7, acest chipset ar fi Snapdragon 632, un procesor din zona mid-range. Memoria RAM a device-ului va avea 3GB, iar capacitatea nativa de stocare a datelor va ajunge la 32 GB. Desigur, aceasta capacitate va putea fi extinsa pana la 512GB cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Moto E7 va rula din fabrica Android OS, iar la nivel de conectivitate, device-ul se va baza pe 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, port microUSB, mufa de 3.5 mm pentru casti si mufa audio jack. Va reamintim ca Motorola a lansat recent pe piata si modelul Moto E7 Plus. Acesta vine cu o baterie mai mare decat Moto E7 (5.00 de miliamperi, cu incarcare rapida la 10W), cu un ecran de 6.5-inch (MaxVision LCD cu aspect 20:9) si cu Android 10 la bord. In schimb, Moto E7 Plus are procesor Snapdragon 460, cu 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Camera foto este de asemenea duala, dar aduce 48 de megapixeli cu apertura f/1.7, respectiv 2 megapixeli cu apertura f/2.4. Frontal, device-ul are un selfie shooter de 8 megapixeli, cu apertura f/2.2.

E7 de la Motorola va fi probabil lansat curand pe piata. Pana atunci, iti recomandam si alte mid-range-uri atractive in sectiunea review-uri de pe blog.catmobile.ro. Spre exemplu, daca esti interesant de un smartphone mid-range in aceeasi regiune de pret, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.

Etichete:

Moto E7