Stiri

Ai achizitiona un telefon de 300 de lei? Iata ce varianta ai: el este noul Gionee F8 Neo

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Poate ca suna ciudat in zilele noastre sa iti poti achizitiona ”la liber” un telefon cu doar 300 de lei. Si totusi, se poate! Noul model Gionee F8 Neo a fost lansat oficial si iti aduce cateva specificatii interesante la acesti bani. Arunca o privire mai jos peste acest model si lasa-ne un comentariu. Suntem chiar curiosi daca un astfel de device te poate atrage.

Specificatii tehnice, pareri, imagini cu Gionee F8 Neo, telefon de 300 de lei

Presa din India a anuntat initial ca acest model de telefon, Gionee F8 Neo, va costa 5499 de rupii indiene. Am calculat si noi, iar in ”traducere” romaneasca, aceasta suma ar corespunde valorii de 300 de lei cu aproximatie.

Ce poate oferi totusi un telefon care costa doar 300 de lei? Aflam imediat.

In mod surprinzator, acest device ruleaza din fabrica Android 10. Ceea ce nu suna deloc rau. Acum, ca il ruleaza bine sau nu, as gresi daca ti-as spune, pentru ca fizic, nu am avut niciodata in mana acest model de telefon. Dar, am zis ca merita sa-ti consemnez aceasta veste: Gionee F8 Neo ruleaza Android 10.

Un al doilea detaliu care te poate multumi la acest device este faptul ca el vine cu o baterie de 3.000 de miliamperi. Nu suna deloc rau, daca tinem cont ca ruleaza un sistem de operare nou si nu are deloc un ecran mare.

Apropos de ecran, pe Gionee F8 Neo ai o diagonala de 5.4 inch. Asta inseamna ca acest telefon nu va consuma la fel de multa energie precum cele atat de ”moderne” cum ne place noua sa spunem. Nu vei avea nici macar un aspect modern, pentru ca de la prima privire vei intelege c Gionee a sacrificat aspectul. Partea de sus si partea de jos a ecranului sunt vizibil groase, ceea ce pare cuma o revenire la ceea ce stiam despre telefoane in urma cu cativa ani. Rezolutia ecranului este 1440 x 720 pixeli.

Sub acest ecran vei descoperi ca Gionee F8 Neo ruleaza pe un procesor cu opt nuclee. Nu stim exact ce fel de procesor este, dar intelegem din detaliile oferite de presa asiatica, ca acest chipset are o viteza maxima de 1.6 Ghz.

In ajutorul sau sar cei 2GB dedicati memoriei RAM si memoria nativa de 32 GB. Aceasta din urma poate fi insa extinsa cu ajutorul unui card de memorie microSD, pana la 256 GB. Totusi, as vrea sa-ti reamintesc ca un card de memorie care sa completeze aceste telefon, s-ar putea (in functie de producatorul sau) sa egaleze chiar si pretul telefonului, situatie in care nu ti-as recomanda sa iti achizitionezi unul.

In fine, pentru a completa peisajul tehnologic al unui telefon care costa doar 300 de lei, Gionee F8 Neo vine cu specificatii foarte simple la nivel de camere foto. Avem 5 megapixeli dedicati camerei selfie frontale si 8 megapixeli pentru camera de baza. Probabil ca intuiesti deja ca performantele foto ale modelului Gionee F8 Neo nu sunt cele mai stralucite.

Anyway, l-am trecut in revista pe scurt pe Gionee F8 Neo, dar ne intereseaza parerea ta. In ce context un astfel de telefon poate deveni util si cat de interesat ai fi sa cumperi un telefon care costa 300 de lei? Lasa-ne un comentariu in rubrica de mai jos si explica-ne inclusiv cat crezi tu ca ar trebui sa coste acest device.

Etichete:

Gionee F8 Neo