Stiri

Modelele iPhone 13 Pro vor avea ecrane OLED cu rata de refresh de 120Hz

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit unor informatii din presa internationala, din cele patru modele de iPhone, modelul iPhone 13 Pro va avea ecran OLED cu rata de refresh de 120Hz. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Modelele iPhone 13 Pro vor avea ecrane OLED cu rata de refresh de 120Hz

Apple lansează noile modele de iPhone în acest an, în septembrie, și potrivit celor mai noi informații, nu vor exista delay-uri în ceea ce privește momentul la care va avea loc lansarea oficială a produselor. Informația a fost confirmată de surse din apropierea gigantului nord american și vine să întărească ideea că Apple nu va fi afectată în același mod în care a fost în acest an, când și-a lansat telefoanele cu o lună mai târziu.

Publicația ETNews sugerează în același timp că viitoarele telefoane iPhone 13 (numele nu a fost încă oficial confirmat) vor avea parte de câteva îmbunătățiri. Cel puțin două dintre ele vor beneficia de ecrane OLED cu rată de refresh de 120 Hz.

Cele patru modele pe care Apple le pregătește pentru acest an ar urma să fie iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Publicația amintită mai sus explică și ce specificații vor avea aceste telefoane la nivel de paneluri.

Astfel, iPhone 13 mini va beneficia de un ecran cu diagonala de 5.4 inch, de tip LTPS OLED cu rată de refresh de 60Hz. iPhone 13 ar trebui să aibă un ecran de 6.1 -inch, de tip LTPS OLED cu rată de refresh de 60Hz. În altă ordine de idei, modelele iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max se vor bucura de ecrane de 6.7 inch (cele mai mari ale gamei), de tip LTPO OLED cu rată de refresh de 120 Hz.

Și asta nu e tot, pentru că un alt raport de la TheElec, promovat la începutul acestei luni, sugerează că aceste panouri OLED vor avea funcționalitate Always-On. Vorbind despre o altă scurgere de la Creativebloq, dimensiunea crestăturii de pe dispozitivele iPhone 13 Series va fi redusă, deoarece va fi redusă și dimensiunea cipului utilizat pentru camera frontală.

Toate aceste scurgeri de informații vin însă prea devreme pentru a putea fi comentate astfel că schimbări majore ar putea avea loc pe tot parcursul până vom ajunge la momentul lansării lor oficiale pe piață. Unele dintre aceste modificări ar putea pune bariera în calea noii tehnologii pe care Apple ar trebui să o utilizeze în seria iPhone 13 și va trebui să așteptăm anunțul oficial de la producător.

Nu uita ca iti poti achizitiona si modelul Apple iPhone SE 2 care a ajuns deja in tara noastra. In Romania, am gasit cea mai buna oferta pentru tine la Apple iPhone SE la eMag. Aici poti achizitiona acum Telefon mobil Apple iPhone SE 2, 64GB, 4G, Black la pretul de 2.399 de lei. Poti cumpara device-ul si in rate, iar optiunea se poate demonstra avantajoasa. Vei plati aproximativ 130 de lei pe luna pentru a avea acest telefon, imediat, in buzunare. Ca noua oportunitate, eMag ti-l poate livra mai repede. Il comanzi astazi si il poti ridica chiar tu dintr-un centru easybox. Punctul de ridicare ti-l alegi chiar tu.