Stiri

Alcatel 5X si Alcatel 1V Plus au fost lansate oficial. Vin cu procesor MediaTek Helio P22 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Producatorul Alcatel a anuntat doua noi telefoane in portofoliul sau. Este vorba despre modelele Alcatel 5X si Alcatel 1V Plus. Aceste doua terminale au procesoare de la MediaTek la bord, ecrane HD Plus dar si baterii de mare capacitate. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Alcatel 5X si Alcaltel 1V Plus au fost lansate oficial. Vin cu procesor MediaTek Helio P22 la bord

Alcatel 5X si Alcaltel 1V Plus au fost anuntat oficial de catre producator. Cele doua device-uri nu au inca un pret oficial de vanzare, ceea ce face cu atat mai interesanta strategia celor de la Alcatel. Probabil ca in perioada urmatoare, fiecare dintre ele va primi un pret din partea producatorului.

In ceea ce priveste modelul Alcatel 5X, acesta va fi disponibil pe culorile negru si albastru. Modelul Alcatel 1V plus va fi disponibil pe o singura culoare, care cel mai probabil va fi neagra. La prima vedere, modelul 5X de la Alcatel arata mult mai premium. Sa aruncam insa o privire si peste specificatiile tehnice pe care le au Alcatel 5X si Alcaltel 1V Plus.

Alcatel 5X si Alcatel 1V Plus specificatii tehnice

Ecrane decente, aspect atractiv si baterii mari. Cam asa se prezinta cele doua noi telefoane de la Alcatel.

Modelul Alcatel 1V Plus are un ecran de 6.22 inch in diagonala, cu rezolutie HD Plus adica 1520 x 720 pixeli. Device-ul vine cu decupaj de tip waterdrop, in care se afla camera pentru selfie-uri si sesiuni de video calling. Noul model este propulsat spre performanta de procesorul MediaTek Helio P22 SoC, cuplat cu 2GB RAM si cu 32 GB pentru stocarea de date. Se pare ca stocarea de date poate fi extinsa pana la 128GB cu ajutorul unui slot microSD. La nivel de optica, Alcatel 1V Plus vine cu o camera duala pe spate, care include senzori de imagine de 13 megapixeli, respectiv 5 megapixeli. Ambii au apertura f/1.8. Pentru zona selfie si video calling, modelul propune o camera foto de 5 megapixeli, cu apertura f/2.2. Smartphone-ul ruleaza Android 10 din fabrica si are o baterie de 4.000 de miliamperi. Se pare ca aceasta se incarca complet in aproximativ 4 ore si jumatate, anunta producatorul. Telefonul vine cu mufa audio de 3.5 mm pentru casti, cu bluetooth v5.0, port USB 2.0 si optiuni precum Audio Recorder sau Google Assistant key.

Alcatel 5X pe de alta parte vine cu un ecran de 6.52 inch in diagonala, cu rezolutie 1600 720 pixeli si aspect modern, 20:9. Device-ul are de asemenea decupaj de tip watedrop si este propulsat spre performanta de procesorul MediaTek Helio P22. Alaturi de el functioneza acceleratorul grafic PowerVR GE8320 cu cei 4GB RAM si cu 128GB dedicati stocarii de date. Potrivit primelor informatii, memoria nativa a device-ului poate fi extinsa pana la 256GB cu ajutorul unui slot microSD.

Alcatel 5X vine cu o camera de tip quad camera, care include un senzor de 48 de megapixeli pe partea din spate cu apertura f/1.8, un al doilea senzor de imagine de 5 megapixeli, plus alti doi senzori de imagine de 2 megapixeli cu apertura f/2.4. La nivel frontal, device-ul are o camera foto de 13 megapixeli pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling.

Smartphone-ul ruleaza Android 10 din fabrica si este sustinut de o baterie de 5.000 de miliamperi. Potrivit companiei producatoare, bateria device-ului se incarca complet in aproximativ 3 ore si jumatate. Noul model Alcatel 5X are mufa audio de 3.5 mm pentru casti, Wi-Fi 802.11 b/g/n, tehnologie bluetooth v5.0 si port USB 2.0. De asemenea, include optiuni precum Audio Recorder sau Google Assistant Key.

Daca esti interesat de un model mult mai puternic si mult mai bine cunoscut, avem o alta recomandare pentru tine. Este vorba despre un mid-range care a fost pana acum foarte bine vandut in Romania si nu numai. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.