Stiri

Micromax In Note 2 – smartphone-ul vine cu un afișaj AMOLED

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Micromax se pregătește să lanseze un nou smartphone interesant. Este vorba despre modelul Micromax In Note 2, care urmează să devină oficial pe 25 ianuarie. Compania a confirmat deja modelul, precum și numele său, opțiunile de culoare și data de lansare prin intermediul unei postări pe Twitter.

Noul Micromax In Note 2 va fi comercializat pentru început prin intermediul platformei Flipkart, însă compania nu a oferit momentan informații despre data exactă când ar urma să devină disponibil. Este de așteptat ca modelul să coste aproximativ 900 de lei. Ce specificații tehnice aduce Micromax In Note 2? Aflăm în cele ce urmează.

Micromax In Note 2 specificații tehnice

Micromax nu a confirmat momentan specificațiile modelului Micromax In Note 2, dar este de așteptat ca viitorul telefon să aibă un afișaj AMOLED de 6,43 inci. Motivul fiind că Micromax a răspuns „Poate” la întrebarea unui utilizator pe Twitter care spunea „Ne putem aștepta la afișaj AMOLED pe acest smartphone?”

Postarea de pe Twitter a afirmat că Micromax IN Note 2 va avea un „finisaj Dazzling Glass”. Deci suntem un pic confuzi. Va fi un panou de sticlă sau un panou de plastic cu finisaj asemănător sticlei? În ceea ce privește opțiunile de culoare, acesta va veni cu opțiuni de culoare albastru și maro și va avea o configurație foto cu patru camere în spate.

Deocamdată, nu avem mai multe detalii despre telefon. Dar în foarte scurt timp, device-ul va fi lansat oficial așa că vom reveni cu amănunte despre acest nou model de telefon de la Micromax.

Vă reamintim că Micromax In Note 1, predecesorul modelului In Note 2, avea un display IPS Full HD+ de 6,67 inci și era alimentat de procesorul MediaTek Helio G85 cuplat cu 4GB de RAM și până la 128GB de stocare internă.

Avea o configurație cu patru camere în spate, cuprinzând un senzor primar de 48 MP, un obiectiv cu unghi larg de 5 MP, un senzor macro de 2 MP și un shooter de adâncime de 2 MP. În față, avea o cameră de 16 MP. Micromax avea o baterie de 5.000 mAh și o soluție de încărcare rapidă de 18 W în Nota 1.