Reviews

Tecno Pova Neo – telefon de buget cu baterie de 6.000 de miliamperi

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Noul smartphone Tecno Pova Neo a fost lansat oficial în India. Smartphone-ul intră în categoria de buget și va fi disponibil în magazinele de retail din această țară începând cu 22 ianuarie 2022. Device-ul vine cu o baterie de 6.000 de miliamperi și are un preț foarte mic. Recent, compania Tecno a lansat pe piață și smartphone-ul Tecno POP 5 LTE despre care găsești detalii pe blogul nostru.

Tecno Pova Neo specificații tehnice și detalii oficiale

Dacă nu vrei sa dai bani mulți pe un smartphone, cei de la Tecno oferă numeroase alternative, pe care le poți achiziționa din magazinele online din India, inclusiv Flipkart.

Cel mai nou model anunțat pe piață de compania indiană este Tecno Pova Neo, un smartphone de buget care costă 12.999 de rupii indiene, aproximativ 760 de lei. Poate fi achiziționat alături de o pereche de căști de la Tecno, care costă 1499 de rupii, adică aproape 90 de lei.

Ce configurație oferă Tecno Pova Neo la acești bani? Aflăm imediat.

În ceea ce privește specificațiile, smartphone-ul dispune de un ecran HD+ cu puncte mari de 6,8 inchi, cu un raport ecran-corp de 89,42%, densitate de pixeli de 262 PPI și luminozitate de 480 de niți. În plus, rata de eșantionare la atingere de 120 Hz oferă atingere lină pentru jocuri profesionale. De asemenea, vine cu rezistență la stropire de până la IPX2 pentru a preveni deteriorarea apei. Pova Neo vine cu o configurație double camera pe spate care include o cameră spate de 13 MP și un obiectiv AI (apertura F2.0) pentru o claritate sporită în fiecare pixel, producând fotografii de înaltă rezoluție. Poate captura fotografii fără a pierde niciun detaliu. Are o mișcare lentă și un time-lapse 1080P pentru o experiență profesională de fotografiere.

Telefonul include procesorul Mediatek Helio G25 și optimizare pentru motor ET, cu o viteză de ceas de până la 2,0 GHz. Are 6 GB RAM LPDDR4x + 5 GB RAM extensibili cu tehnologie de fuziune a memoriei și 128 GB de stocare internă eMMC 5.1. Există memorie extensibilă de până la 512 GB prin slotul pentru card SD dedicat.

În plus, rulează pe HiOS v7.6 bazat pe Android 11, cu multe caracteristici unice și personalizabile. Acestea includ: Vault 2.0, Smart Panel 2.0, Kids Mode, Social Turbo (pentru a îmbunătăți experiența WA), alarmă antifurt, Voice Changer, App Twin, Peek Proof, Ultra Battery Saver, Photo Compressor, Video Assistant, Game Space și multe altele.

În cele din urmă, noul telefon Tecno are o baterie de 6000 mAh. Compania anunță că bateria permite un timp de așteptare de 55 de zile, 190 de ore de redare a muzicii și 43 de ore de apelare. Are un încărcător bliț de 18W care încarcă telefonul la 50% în mai puțin de o oră.