Reviews

Microsoft Surface Pro 8 – specificații tehnice și detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

A apărut pe piață un nou laptop interesant. Este vorba despre Microsoft Surface Pro 8, care a fost lansat de producător în India. Va intra pe piață începând cu luna viitoare. Hai să aruncăm împreună o privire asupra lui și să vedem ce specificații tehnice oferă, dar și cât costă.

Detalii oficiale despre Microsoft Surface Pro 8

Microsoft a lansat laptopul Surface Pro 8 în India. Dispozitivele vor intra în vânzare din 15 februarie în țară.

Noul model costă aproximativ 6200 de lei (WiFi included), în timp ce versiunea LTE este mai scumpă, aproximativ 7400 de lei.

Surface Pro 8 are un ecran PixelSense de 13 inchi cu rezoluție de 2880×1920 pixeli, suport tactil și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. În plus, primește suport pentru tehnologia Adaptive Color, care va ajusta automat culorile afișate în funcție de mediul ambiant.

Laptopul are o cameră spate de 10 MP care poate filma la rezoluție 4K. Pentru chat-urile video, vine cu o cameră de 5 megapixeli în față. Microsoft Surface Pro 8 este alimentat de a 11-a generație de procesoare Intel Core. Dispozitivul 2-în-1 este construit pe platforma Intel Evo special pentru dispozitive premium, ultra-subțiri.

Va fi disponibil cu până la 32 GB de RAM și până la 1 TB de stocare pentru modelul Wi-Fi. Modelul LTE va avea până la 17 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare.

În plus, Surface Pro 8 acceptă o nouă tastatură Surface Pro Signature ca accesoriu opțional. Noua tastatură oferă suport de stocare și încărcare pentru Surface Slim Pen 2. Microsoft spune că Pro 8 are o autonomie de până la 16 ore la o singură încărcare.

În plus, laptopul include opțiuni de conectivitate Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 și două porturi Thunderbolt 4 pe modelul Wi-Fi. Modelul LTE vine și cu un slot pentru card SIM. În cele din urmă, există suport pentru tehnologia de afișare Dolby Vision și sunetul Dolby Atmos.

Specificații Microsoft Surface Pro 7+, laptopul cu cea mai mare baterie dintr-un Surface Pro

Știi ce specificații tehnice are Surface Pro 7+? Ei bine, acest laptopul vine cu un ecran PixelSense de 12,3 inchi cu o rezoluție de 2736 x 1824 pixeli și o densitate de pixeli de 267ppi. Folosește procesoare Intel Core de până la a 11-a generație și un SSD de până la 1TB. Totodată, vine cu o cameră de 8MP pe spate, care acceptă și înregistrarea video full-HD 1080p.

Surface Pro 7+ este susținut de o baterie de 50,4 wați oră, care este cea mai mare baterie de până acum într-un Surface Pro.

În plus, există o matrice duală de microfoane de studio împreună cu difuzoare duble care sunt reglate cu Dolby Audio. Caracteristicile de conectivitate includ Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, un singur port USB-C, port USB-A, mufă pentru căști de 3,5 mm și un port Surface Connect.