Stiri

Honor Magic 2 este primul telefon cu procesor Kirin 980. Detalii si informatii noi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Sub-brandul Honor al celor de la Huawei anunta lansarea succesorului oficial al smartphone-ului Honor Magic, telefon care a fost lansat initial in 2016. Noul terminal va fi denumit Honor Magic 2 si va primul terminal din portofoliul companiei Huawei sau Honor, echipat cu noul chipset HiSilicon Kirin 980, procesor care a fost anuntat oficial in cursul zilei de sambata.

Noul Honor Magic 2 aproape de lansarea oficiala – This is Magic!

Prin intermediul celor de la GSMArena aflam ca Honor Magic 2 este foarte aproape de lansarea oficiala. Sursa citata anunta ca presedintele Honor, George Zhao a facut dezvaluirea in mod oficial.

Cea mai importanta schimbare pe care o aduce noul Honor Magic 2 se leaga de noul display Full View, care nu are breton si nu are nici „barbie”. Astfel, Honor Magic 2 va fi practic un All Screen Smartphone si, tinand cont ca un astfel de device nu are teoretic loc pentru o camera foto frontala, ne asteptam ca si modelul Honor Magic 2 sa urmeze pasii modelului Oppo Find X si sa propuna includerea camerei foto frontale intr-un slider.

In schimb, spre deosebire de flagship-ul Oppo, modelul Honor Magic 2 nu va avea un sistem motorizat de camere, ceea ce inseamna ca viitorul sau utilizator va trebui sa deschida singur slider-ul terminalului. De fapt, asta a facut si George Zhao la prezentarea noului device. Este de presupus totusi ca versiunea oferita presei pentru prezentare poate fi doar o versiune de teste si nu este astfel exclus ca viitorul Honor Magic 2 in versiunea sa finala sa aiba totusi un mecanism motorizat pentru slider-ul sau.

Honor Magic 2

Honor Magic 2

Asa cum precizam din start, Honor Magic 2 va fi motorizat de procesorul HiSilicon Kirin 980, un chipset impresionat si care a fost anuntat oficial in aceasta saptamana. Noul procesor imbunatateste performantele predecesorului sau, Kirin 970 si aduce un plus la nivelul optiunilor de inteligenta artificiala. Este primul procesor construit pe un proces tehnologic de 7 nanomentri de catre cei de la Huawei. Pe scurt, el ar aduce un plus de 20% la nivel de performanta si de 40% la nivel de autonomie.

Honor Magic 2 va beneficia de Magic Charge technology, o tehnologie de incarcare rapida care foloseste un adaptor de 40 de wati. Adica de doua ori mai mult decat OnePlus 6, ceea ce suna senzational.

Honor Magic 2 (2)

La doi ani de la Honor Magic, compania Honor este decisa sa impresioneze prin continuatorul seriei, care cel mai probabil va avea 6GB memorie RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Si pretul noului device va fi unul pe masura si cu siguranta mai mare decat preturile cu care ne-a obisnuit pana acum Honor. Evident, vom reveni si cu alte informatii despre Honor Magic 2 in perioada urmatoare. Pana atunci aruncati o privire peste acest Top 5 telefoane Honor in 2018 si impartasiti-ne in rubrica de comentarii pararea dumneavoastra despre acest viitor flagship si despre telefoanele sub-brandului Huawei in general.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Magic 2