Stiri

VIDEO Trailer La Casa de Papel sezonul 5. Cel mai așteptat serial al anului

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Netflix a anunțat oficial sezonul cinci al serialului La Casa de Papel, cel mai așteptat serial al anului.

Potrivit presei internaționale, La Casa de Papel își va difuza ultimul sezon în două părți. Astfel, prima parte ar urma să fie pe Netflix începând cu data de 3 septembrie, în timp ce a doua parte a ultimului sezon din serial, ar urma să fie difuzată începând cu data de 3 decembrie.

Creatorul serialului, deja celebrul Alex Pina, a explicat în mare, la ce ne putem aștepta în cele două părți din La Casa de Papel, sezonul 5. Dacă partea a doua va oferi detalii despre călătoria lor pe harta sentimentelor, în prima parte vom avea parte de confruntarea istorică menită să anihileze grupul La Banda. ”Ceea ce a început ca un jaf, acum se va transforma într-un război” a confirmat și Netflix.

Trailer Sezonul 5 din La Casa de Papel

Daca vrei sa urmaresti acest serial si sa beneficiezi in acelasi timp de o super experienta 4K, ai grija sa fi echipat cu un Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7102, 4K Ultra HD.

La Casa de Papel este o producție spaniolă a celor Netflix și poartă semnătura lui Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. Ideea? El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată. El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut.

Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. Audiențele serialului au fost excelente pentru un show de platformă, ajungând ca ultimul episod difuzat să aibă o audiență de aproape 2 milioane de telespectatori. Aici nu este inclusă însă marea masă de fani Netflix, care frecventează day by day platforma. La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards.