Stiri

Huawei P Smart S – detalii oficiale, pret, specificatii tehnice si disponibilitate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Noul Huawei P Smart S este un telefon din gama mid-range, care a fost lansat recent pe piata. Are un panou OLED superb, iar amprenta sa este ascunsa sub ecran. Momentan, device-ul a fost lansat de Huawei in Italia, dar foarte probabil il vom vedea si in magazinile online din Romania.

In Italia, Huawei P Smart S costa 260 de euro, ceea ce inseamna ca foarte probabil in tara noastra, noul mid-range de la Huawei va costa undeva pana in 1400 de lei. Discutam mai mult despre superbul Huawei P Smart S, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice, design, pareri si detalii oficiale despre Huawei P Smart S

Fara doar si poate, dincolo de aspectul sau modern, Huawei P Smart S are un prim mare avantaj: ecranul sau de 6.3-inch. Ce ne face sa spunem asta?

In afara de faptul ca acest ecran are scannerul de amprente incorporat, exista si alte detalii care ii fac cinste telefonului. Avem o densitate a pixelilor foarte buna pentru zona mid-range (418 pixeli per inch) si un raport intre corpul telefonului si ecranul sau de 90%. Displayul are geam curbat 2.5D si o rezolutie de asemenea atractiva: 2400 x 1080 pixeli. De mentionat ca Huawei a preferat tehnologia OLED de aceasta data, nu tehnologia sa-i zicem „clasica”, IPS. Cu un format 20:9 si un decupaj decent, in forma waterdrop („picatura de apa”), ecranul lui Huawei P Smart S este un avantaj indiscutabil pentru acest mid-range.

Merita mentionat ca noul device de la Huawei are slot microSD compatibil doar cu cardurile Huawei NM, ceea ce nu-l face disponibil pentru cardurile „clasice” de tip microSD. In schimb, device-ul vine cu conectivitate NFC si cu bluetooth 5.0, ceea ce nu e putin lucru.

Bateria sa are o capacitate de 4.000 de miliamperi si este sustinuta de incarcare rapida la 10W. Chiar daca procesorul sau este unul bun pentru segmentul mediu, HiSilicon Kirin 710F, ne asteptam la ceva mai mult la nivel de memorie. Huawei P Smart S are 4GB RAM, in conditiile in care P Smart Pro spre exemplu (al aceluiasi producator) vine cu 6GB RAM la bord. In schimb, memoria nativa este de 128GB ROM (UFS 2.1), iar acesta este un detaliu de calitate.

In sectorul foto, noul Huawei P Smart S are o camera principala tripla, cu senzor de baza de 48 de megapixeli si un al doilea senzor ultra wide de 8 megapixeli. Senzorul de adancime (Bokeh) are 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si videocalling, Huawei P Smart S foloseste o camera de 16 megapixeli.

Device-ul vine cu mufa audio de 3.5 mm pentru casti incorporata si are Wi-Fi 802.11 ac, dar si mufa USB de tip C. Este imbracat intr-o carcasa din sticla si metal, are capacitate dual SIM si ruleaza Android 10 cu interfata EMUI 10. De precizat ca device-ul nu are la bord aplicatii Google, ceea ce-l deosebeste din nou de Huawei P Smart Pro care vine cu Google Play la bord.

Nu uita: poti profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei foarte interesante de pe piata, in ceea ce priveste raportul pret calitate. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.