Stiri

Utilizatorii de iPhone ar putea primi în curând funcția de înregistrare a apelurilor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Apple are foarte mare grijă de utilizatorii săi, iar confidențialitatea este întotdeauna o parte importantă a ecosistemului său.

Veste importantă pentru utilizatorii iPhone. Apple va implementa funcția de înregistrare a apelurilor!

Nu veți auzi niciodată despre anunțuri care îi irită pe utilizatorii Apple, care profita din plin, ba chiar se simt relaxați de utilizarea serviciilor de date cu Apple. Dar această abordare axată pe confidențialitate a însemnat implementarea unor funcții care nu funcționează eficient pe iPhone.

Truecaller, de exemplu, funcționează bine pe Android, deoarece este capabil să citească contactele și alte detalii de pe telefon. Apple nu oferă acest acces, motiv pentru care majoritatea persoanelor cu iPhone ajung să se bazeze pe funcția de „blocare spam” încorporată. Același lucru este valabil și pentru înregistrarea audio și pentru aplicații terțe.

Cu toate acestea, s-ar putea să existe și vești bune pentru fanii Apple, deoarece compania își construiește funcția de înregistrare a apelurilor native, care va fi disponibilă prin iOS 14 în curând, scrie The Verge. Aceste detalii au fost preluate din scurgerile viitoarei versiuni iOS pentru utilizatorii de iPhone, care vor fi pe placul tuturor.

Aproape sigur, functia de inregistrare a apelurilor dezvoltata de Apple va suporta atat apeluri vocale, cat si apeluri de tip FaceTime.

In cazul in care, la celalalt capat al firului este tot un urilizator al unui telefon Apple, acesta va fi notificat despre inregistrare. Teoretic, acest lucru va asigura Apple ca ramane departe de orice probleme de natura legala. Functia va fi integrata in dizpozitiv, iar pentru a o activa, utilizatorii vor trebui sa se inrepte catre optiunea Setari – Audio – Inregistrare Apeluri si sa activeze optiunea manual.

In conditiile in care Google a restrictionat accesul la inregistrarea apelurilor pentru anumite aplicatii precum Auto Call Recorder, (chiar si Trucaller pe versiunea Android 10), aceasta „dezvoltare” a celor de la Apple pare cu atat mai interesanta si mai potrivita.

Nu uita! Doar la eMag ai Telefon mobil Apple iPhone 7, 32GB, Black la numai 1.669 lei. Il poti cumpara pe diverse variante de culoare, precum negru, auriu, rosu, rose-gold sau argintiu. De asemenea eMag iti ofera un pret bun si la versiunea de 128GB. Pe acelasi site ai posibilitatea sa-ti cumperi un iPhone in rate si ai retur gratuit in decurs de o luna. Gasesti mai multe informatii in link-ul anterior.

Etichete:

apple iphone