Stiri

HTC Wildfire E2, noua provocare a companiei HTC. Device cu Helio P22 la bord si un ecran IPS de 6.21-inch

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Foarte putine vesti dinspre HTC am auzit in ultima vreme. Iata ca, odata cu trecerea timpului, compania incearca sa-si revina cumva, si este gata de o lansare a unui device interesant pentru zona de buget.

Surse dinspre HTC anunta ca grupul taiwanez pregateste lansarea smartphone-ului HTC Wildfire E2, un device care se adreseaza, asa cum scriam si mai sus, sectorului de buget.

Mai nou, acest telefon a aparut pe site-ul unui retailer, dezvaluindu-si astfel pretul de achizitie, dar si specificatiile sale tehnice. Discutam si noi despre modelul HTC Wildfire E2 , in cele ce urmeaza.

Cat costa HTC Wildfire E2

Retailerul din Rusia, Citikink.ru a dezvaluit design-ul, specificatiile tehnice, dar si pretul de achizitie al noului HTC Wildfire E2 . Daca despre primele doua categorii vom discuta ceva mai jos, sa vedem pentru inceput, cat va costa HTC Wildfire E2 . Ei bine, smartphone-ul are un pret de 8.760 de ruble, ceea ce inseamna in traducere romaneasca, aproximativ 485 de lei. Un pret decent, pentru un telefon din zona de buget din acest an. Sa vedem insa ce ascunde la interior noul model HTC Wildfire E2 .

Cum arata si ce specificatii tehnice are HTC Wildfire E2 . Primele pareri despre noul device de buget de la HTC

Pentru inceput, se cuvine sa aruncam o prima privire peste ceea ce inseamna „design” la acest telefon din zona de buget. Ei bine, in cazul HTC Wildfire E2, panoul din spate vine cu un finisaj mat și oferă o configurație cu cameră duală în poziția din stânga sus, împreună cu un senzor de amprentă. Partea din dreapta are control de volum și buton de pornire / oprire, în timp ce stânga găzduiește tava SIM.

HTC Wildfire E2 are un ecran HD Plus cu tehnologie IPS de 6,21 inch, cu rezoluție de ecran de 1560 x 720 pixeli împreună cu aspect 19,5: 9 și o densitate de pixeli 271ppi.

Smartphone-ul este alimentat de un procesor MediaTek Helio P22 împreună cu 4 GB RAM și 128 GB stocare internă. Memoria poate fi extinsă până la 128 GB prin intermediul slotului pentru card microSD.

Smartphone-ul celor de la HTC vine cu o configurație cu cameră duală care ascunde o combinație de lentile primare de 16 megapixeli cu deschidere f / 2.2 împreună cu un shooter secundar de 2 megapixeli. Pentru partea din față, există un shooter selfie de 8 megapixeli cu deschidere f / 2.2, pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, atat de mult cautate in aceasta perioada.

HTC Wildfire E2 este sustinut la nivel de autonomie de o baterie de 4.000mAh și oferă până la 6 ore de redare video. Telefonul rulează pe sistemul de operare Android 10, cel mai nou sistem de operare de la Google. Opțiunile de conectare includ LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5.0, GPS / A-GPS, USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Telefonul măsoară 158,4 x 75,9 x 8,95 mm și cântărește 173,5 grame.

La prima vedere, avem un telefon de buget promitator. Procesorul nu este cel mai puternic, dar l-am putea descrie ca fiind un procesor eficient. Avem 4GB RAM si 128GB pentru stocarea de date, ceea ce reprezinta in opinia mea o combinatie fericita la acest pret. Daca pe partea foto, HTC Wildfire E2 nu am putea spune ca impresioneaza, consideram ca nivelul de performanta pe care il poate atinge este macar unul decent. Ne place ecranul sau, insa consideram ca design-ul este putin departe de ceea ce inseamna modern in acest moment pe piata. Un avantaj al modelului HTC Wildfire E2 este autonomia pe care o asigura bateria sa de 4.000 de miliamperi, precum si faptul ca telefonul ruleaza din fabrica, Android 10, ba chiar un Android destul de curat, dupa cum anunta retailerul din Rusia. Voua ce parere va lasa acest telefon de la HTC? Ar merita achizitionat?

Daca esti interesat de un device mai performant si mai puternic, care arata si mai bine, noi iti recomandam un smartphone mid-range din oferta eMag. Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Etichete:

HTC HTC Wildfire E2