Stiri

Specificatii cheie Google Pixel 5, inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Google pregateste lansarea modelului Google Pixel 5, dar si a variantei 5G a modelului Google Pixel 4A. Chiar inainte ca acest model sa devina oficial, in mediul online au aparut deja informatii oficiale despre modelul Google Pixel 5, unul dintre cele mai asteptate telefoane de pe piata in acest moment. Aruncam si noi o privire peste ceea ce ne va oferi acest model, in cele ce urmeaza.

Specificatii cheie Google Pixel 5

Conform unor informatii oferite de catre cei de la Mysmartprice, Google Pixel 5 a fost reperat pe site-ul AI Benchmark.

Lista de specificatii tehnice a modelului Google Pixel 5 indică faptul că smartphone-ul va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 765 5G. În continuare, lista arată că smartphone-ul va fi încărcat cu 8 GB RAM.

Ca sa ne aducem aminte, trebuie sa va precizam ca Google Pixel 4 și Pixel 4 XL au fost lansate cu procesorul Qualcomm Snapdragon 855. Acest lucru inseamna ca Google se deplasează din segmentul premium și se va concentra pe segmentul de gamă mijlocie in ceea ce priveste gama sa Pixel. Daca aceasta informatie se va dovedi una credibila, inca nu stim, dar cert este ca daca se va intampla asa, vom avea parte de o surpriza realmente uriasa din partea producatorului nord-american. Si nu, nu ar fi neaparat o surpriza placuta.

Inainte de informatiile oferite de Mysmartprice, in mediul online au curs si alte speculatii referitoare la Google Pixel 5 si Google Pixel 4A 5G.

Se pare ca cele doua terminale vor fi lansate in octombrie. Mai mult, conform celor de la 9to5Google, un cititor din Franta sustine din informatii sigure ca data de lansate a Google Pixel 5 si Google Pixel 4A 5G va fi de fapt 8 octombrie, atunci cand cele doua telefoane vor deveni disponibile la pre-comanda.

Informatia nu pare totusi departe de adevar, daca tinem cont ca Google a a confirmat ca va avea loc un eveniment organizat de companie in luna Octombrie, pentru zona hardware. Este de asteptat ca in aceeasi luna, compania sa anunte si Google Pixel 5, alaturi de un nou Android TV si de succesorul Google Home. Vom reveni si noi cu detalii despre acest subiect, imediat ce informatiile se vor actualiza sau vor deveni oficiale.

Între timp, Google a întrerupt și cele mai noi smartphone-uri Pixel 4 și Pixel 4 XL în mai puțin de un an de la lansare. The Verge a raportat că productia telefoanelor Google Pixel 4 și Pixel 4 XL a fost intrerupta în SUA și Google Store a vândut toate unitățile prin inventarul său.

Daca esti interesat de un device din zona mid-range, care arata si bine, noi iti recomandam un smartphone mid-range din oferta eMag. Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Etichete:

Google Pixel 5