Reviews

Pareri Vivo Y1s. Telefonul a fost anuntat oficial. Cum arata si ce specificatii are

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Vivo Mobile a lansat oficial pe piata modelul de telefon Vivo Y1s. Vorbim despre un device cu baterie de 4.030 de miliamperi, care se bazeaza pe Android 10, peste care producatorul a aplicat interfata dezvoltata in-house, FuntouchOS 10.5. Toate detaliile despre acest nou device, in cele ce urmeaza.

Cat costa Vivo Y1s

Modelul din seria „Y” de la Vivo poate fi achizitionat deja in Asia. Pretul sau ajunge la 109 dolari, bani pentru care poti intra in posesia versiunii de 2GB RAM si 32 GB stocare de date. Vivo Y1s poate fi cumparat pe culorile albastru (aurora blue) si negru (olive black).

Specificatii tehnice Vivo Y1s

Vivo Y1s dispune de un panou LCD HDS + IPS de 6,22 inci, cu o crestătură de tip waterdrop în partea de sus și o rezoluție de 720 x 1520 pixeli. Dispozitivul este alimentat de chipset-ul MediaTek Helio P35 cu 2 GB memorie RAM și 32 GB stocare internă. Spațiul de stocare poate fi extins în continuare prin intermediul unui card microSD.

Telefonul este echipat cu o singură cameră pe partea spate de 13 megapixeli cu deschidere f / 2.2 și bliț LED. Există o cameră frontală de 5 megapixeli cu deschidere f / 1,8 adăpostită în interior.

Vivo Y1s este dotat cu o baterie de 4.030mAh și este livrat cu FuntouchOS 10.5 personalizat pe baza Android 10. Nu este prevăzut cu un scaner de amprente.

Opțiunile de conectare includ VoLTE dual 4G, Wi-Fi de 2,4 GHz, Bluetooth 5.0, GPS, micro USB 2.0 și un jack audio de 3,5 mm. Receptorul măsoară 135,11 x 75,09 x 8,28 mm și cântărește 161 de grame.

Pareri despre Vivo Y1s

Asa dupa cum putem observa, noul model Vivo Y1s este un device din zona entry level, fara prea mari pretentii de a impresiona. Smartphone-ul are un chipset decent, care este orientat in special spre zona de economisire a energiei si mai putin spre zona de performanta. Nu-l ajuta foarte mult memoria RAM de numai 2GB, in timp ce stocarea de date este la un nivel decent.

Avem Android 10 la bord, ceea ce este un lucru bun si un ecran de dimensiuni normale, util pentru un viitor posesor care nu pune foarte mult pret pe calitatea extraordinara a unui panel. Bateria mi se pare buna pentru ceea ce ascunde la interior terminalul, iar din punct de vedere foto, Vivo Y1s lasa cu adevarat de dorit, nefiind un telefon pe care sa il achizitionezi daca urmaresti performante bune la acest capitol.

Bine echipat pe partea de conectivitate, device-ul accepta 4G dual VoLTE, dar din pacate alimentarea se face printr-un port clasic, microUSB. Una peste alta, Vivo Y1s pare un telefon decent pentru zona entry level si reprezinta o solutie daca esti in cautarea unui device care sa iti ofere strictul necesar de zi cu zi. Daca esti interesat de un device mai performant si mai puternic, care arata si mai bine, noi iti recomandam un smartphone mid-range din oferta eMag. Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Etichete:

Vivo Vivo Y1s
Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Y1s