Stiri

Google Pixel 4 XL are display cu rata de refresh de 90 Hz si camera „Motion Sense”

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

La scurt timp de la lansarea oficiala a lui iPhone 11, presa vuieste deja in legatura cu modelele de top ale companiei Google. Google Pixel 4 XL si Google Pixel 4 au fost in prim planul mai multor scurgeri de informatii si zvonuri in aceasta perioada. Cele doua smartphone-uri premium de la Google sunt asteptate sa fie prezentate oficial luna viitoare, dar acum au aparut videoclipuri online, pe internet, de tip hands-on, cu cel care se vrea a fi viitorul Google Pixel 4 XL. Aceste videoclipuri il prezinta pe Pixel 4 XL in toata splendoarea sa, dezvaluindu-i totodata si specificatiile tehnice.

Google Pixel 4 XL hands -on in clipuri video pe internet

Un videoclip de tip hands-on al pretinsului Google Pixel 4 XL a fost postat de cei de la AnhEm TV si il arata pe viitorul flagship al companiei Google in toata splendoarea sa.

Daca acest videoclip se dovedeste a fi unul legitim, atunci Google Pixel 4 XL ar urma sa aiba un decupaj de tip notch, iar ecranul sau ar urma sa aiba o rata de refresh de 90 Hz. Aplicatia de stari are o nouta setare speciala, denumita „Smooth Display”, al carui scop este ajustarea dinamica a ratei de improspatare a ecranului intre 60 si 90 Hz. Totodata, aceasta setare confirma ca rata de refresh pe Google Pixel 4 XL va fi de pana la 90 Hz. Exista de asemenea o alta caracteristica interesanta pe noul model, denumita „Atentie Ecran”, dar si optiunea „Ambient EQ”.

Mai mult, videoclipul care a ajuns in mediul online prezinta dispozitivul in timp ce ruleaza aplicatia CPU-Z, dezvaluind astfel detalii despre capacitatea procesorului, a memoriei RAM, a rezolutiei ecranului si multe altele.

Specificatii tehnice pentru Google Pixel 4 XL

Conform listarii, Google Pixel 4 XL va avea un ecran de 6.23 inch in diagonala, cu rezolutie 3040 x 1440 pixeli. El va fi alimentat de procesorul Snapdragon 855 SoC de la Qualcomm si va fi asociat cu o memorie RAM de 6GB.

Pixel 4 XL va avea o combinatie de senzori pe spate care tradeaza configuratia unei camere foto duale. Senzorul primar va fi un model Sony IMX 481 de 16 megapixeli, iar cel de-al doilea senzor va avea o rezolutie de 12.2 megapixeli (tot marca Sony). Camera frontala a device-ului va fi o unitate Sony de tip IMX 520 de 20 de megapixeli. La capitolul selfie-uri si sesiuni de videocalling, Google Pixel 4 XL se anunta o adevarata bestie.

Google a confirmat deja deblocarea faciala care va beneficia de prezenta unor senzori IR si Motion Sense (senzori de miscare), plus alimentarea via Project Soli. Este de asteptat ca gigantul nord-american sa confirme in perioada urmatoarea senzorul IR OVM 7251 pentru deblocare faciala. Un alt videoclip online prezent in aceasta perioada pe internet arata ca Google Pixel 4 XL va fi disponibil pe culori precum alb, negru, portocaliu si Coral (o alta nuanta de portocaliu)

O alta scurgere legata de Pixel 4 arata detalii despre gesturile de tip hands-free, folosindu-se de tehnologia Soli, bazata pe radar. Puteti astfel sari cantece prin simplul gest de mutare a mainii spre stanga, eventual sa puneti telefonul pe silent atunci cand cineva va apeleaza sau cand o alarma suna in mod repetate. Puteti trece de asemenea cu ajutorul mainii pentru a vedea ecranul de blocare, si a observa astfel notificarile si ora pe care telefonul le arata. De remarcat ca telefonul va poate recunoaste momentul cand sunteti langa el si porini automat si corespunzator ecranul Ambient. O noua setare speciala si atractiva pe care Google o pregateste de fapt pentru ambele sale dispozitive, Google Pixel 4 si Google Pixel 4 XL.

Conform unor informatii oferite de leaker-ul Evan Blass, Google este de asteptat sa anunte Pixel 4 si Pixel 4 XL in prima jumatate a lunii viitoare

Exista specificatii si pentru Google Pixel 4

Randarile din ultima vreme indica si detalii despre modelul standard. Din mediul online am aflat pana acum ca Google Pixel 4 ar urma sa aiba doua difuzoare de tip grill, in partea de jos a telefonului, ceea ce s-a mai intamplat si la alte device-uri din seria Pixel.

Se pare ca Google lucreaza in momentul de fata cu trei echipe de designeri, iar cel mai bun dintre modelele oferite va fi scos oficial pe piata. Aceasta informatie este una neoficiala, si provine din presa americana.

In ceea ce priveste restul configuratiei de pe Pixel 4, aflam ca device-ul de top al companiei va avea procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm la bord, o memorie RAM de 6GB si cea mai noua varianta de Android. Detalii si noutati despre Android 10 gasesti pe blogul nostru. Comentati în sectiunea de mai jos daca aveti mai multe întrebari despre telefoanele Samsung (implicit si despre acest model), impartasiti-ne parerile sau experientele voastre si ramâneti la curent cu toate informatiile din lumea smartphone-urilor prin CatMobile

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel 4 XL