Stiri

Specificatii Google Pixel 4: noul model are camera sub forma de patrat si senzorul de amprente integrat in ecran

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Luna trecuta, cei de la Google au lansat modelele Google Pixel 3a si Google Pixel 3a XL. In aceasta perioada a anului insa, apar tot mai multe informatii despre modelul premium al companiei nord-americane, si anume Google Pixel 4, cel care va fi modelul de top al producatorului.

Intr-o randare scapata in presa din China, Google Pixel 4 ni se dezvaluie in toata splendoarea sa. Se pare ca device-ul va avea senzorul de amprente integrat in ecran, iar pe spate va trona o camera foto spectaculoasa, sub forma de patrat.

Specificatii Google Pixel 4

Asadar, au aparut online primele specificatii tehnice pentru Google Pixel 4. Evident, trebuie tratate ca atare: sunt in acest moment, doar simple zvonuri. Nimic oficial dinspre producatorul nord-american!

Schema prototip ajunsa in presa de specialitate ne dezvaluie un flagship schimbat, dar spectaculos. Camera de pe spate a telefonului iese in evidenta si are forma de patrat. Google ar putea adauga doua camere, sau chiar trei in acel patrat de dimensiuni apreciabile.

Google Pixel 4 (2)

Dupa cum stim, acest tip de modul foto nu reprezinta o premiera. Am mai vazut si pe alte telefoane o prezenta similiara, iar poate cel mai bun exemplu este aspectul camerelor de pe telefoanele Apple.

Viitoarea serie Google Pixel 4 ar putea pastra decupajul din partea de sus si nimic nu pare sa tradeze existenta unui scanner de amprente fizic. Prin urmare, cei de la @OnLeaks speculeaza ca scannerul de amprente al noului Google Pixel 4 ar fi integrat in ecran. Fara indoiala, ne asteptam ca Google sa puna pe seria Google Pixel 4 o optiune Face Unlock.

Google Pixel 4

Google Pixel 4

Randarile indica si faptul ca Google Pixel 4 ar urma sa aiba doua difuzoare de tip grill, in partea de jos a telefonului, ceea ce s-a mai intamplat si la alte device-uri din seria Pixel. Se pare ca Google lucreaza in momentul de fata cu trei echipe de designeri, iar cel mai bun dintre modelele oferite va fi scos oficial pe piata. Aceasta informatie este una neoficiala, si provine din presa americana.

In ceea ce priveste restul configuratiei de pe Pixel 4, aflam ca device-ul de top al companiei va avea procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm la bord, o memorie RAM de 6GB si cea mai noua varianta de Android, cea care momentan este denumita generic Android Q. Foarte probabil, in perioada urmatoare vom afla mai multe informatii despre Google Pixel 4, astfel ca vom reveni si noi cu mai multe detalii pentru dumneavoastra. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro!

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel 4