Stiri

Energizer lanseaza un telefon cu baterie de 16.000 mAh » detalii despre Energizer Power Max P16K Pro

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La inceputul anului, compania Energizer a lansat primul sau telefon echipat cu ecran 18:9. Modelul Energizer Power Max P600S despre care puteti citi toate detaliile pe blogul nostru anunta o autonomie de 16 zile in standby, datorita puternicei sale baterii de 4.500 miliamperi.

De fapt, aceasta caracteristica puternica legata de autonomie este cea mai importanta carte de vizita a producatorului. Ei bine, imaginati-va ca daca Energizer a reusit sa aduca un terminal cu ecran 18:9 si baterie de 4.500 de mAh la o performanta (testata) de doua saptamani minim (in standby), ce poate face producatorul cu viitorul sau new entry, care va fi echipat cu baterie de 16.000 mAh.

Energizer Power Max P16K Pro cu baterie de 16.000 mAh

Compania Energizer va fi prezenta la Mobile World Congress 2018, iar informatia cea mai de pret pare sa fie legata de faptul ca acest spectaculos phablet, Energizer Power Max P16K Pro, ar urma sa fie prezentat in Catalunya.

Energizer lanseaza un telefon cu baterie de 16.000 mAh: Energizer Power Max P16K Pro

Phabletul este spectaculos nu doar datorita bateriei sale impresionante, dar, vom vedea imediat, ca si configuratia sa se anunta a fi una atractiva.

Ramane de vazut daca se vor confirma informatiile ca telefonul va avea doar 10 mm grosime, tinand cont de capacitatea extrem de generoasa a bateriei sale. Asa cum va anuntam, Energizer Power Max P16K Pro va avea o baterie de 16.000 mAh, ceea ce ne face sa credem ca autonomia telefonului ar putea fi una cu adevarat impresionanta pe sectorul phablet, tinand cont ca acest device va avea cea mai generoasa baterie de pe piata. Si, ne duce cu gandul la oferta noastra de powerbanks 🙂

Ecranul in format 18:9 se pastreaza si pe acest new entry,in timp ce camera principala a lui Energizer Power Max P16K Pro va fi duala, cu senzori de 13 si 5 megapixeli la bord. Selfie-cam-ul are 8 megapixeli si ar trebui sa fie suficient.

Foarte foarte interesanta este insa, asa cum spuneam si mai sus, restul configuratiei telefonului. Atentie, Energizer Power Max P16K Pro va avea ecran de 6-inch in diagonala, cu aspect 18:9 si rezolutie Full HD+, adica 2160 x 1080 pixeli. Capacitatea de stocare a datelor in versiunea de baza va fi de 128 GB,in timp ce memoria RAM a telefonului atinge 6 GB RAM!

Conform primelor informatii, Energizer Power Max P16K Pro va avea sub capota un procesor Helio P25 de la MediaTek, unul dintre cele mai performante si eficiente chipset-uri ale producatorului taiwanez.

Energizer Power Max P16K Pro va ajunge aproape sigur si in Romania, foarte posibil chiar si in magazinul online e-mag. Vom reveni cu detalii despre acest produs in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes