Stiri

OPPO R15 si R15 Plus „scapa” in imagini sugestive pe internet, inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In ultimele saptamani au iesit la iveala zvonuri privind lansarea telefoanelor OPPO R13 si OPPO R13 Plus, care urmau sa fie lansate cu procesor Snapdragon 670 (Qualcomm) la bord, ceea ce reprezenta o premiera. Cu toate acestea, informatii noi prezentate de site-ul GizmoChina sugereaza ca aceste terminale vor purta de fapt alte nume.

OPPO R15 este noul OPPO R13?

Motivarea pe care au gasit-o chinezii se leaga de eterna superstitie in privinta cifrelor pentru acest popor. Numarul „13” este considerat „ghinionist” atat in cultura chinezilor, cat si in cultura altor popoare, printre care si al romanilor. Astfel, OPPO si-ar fi redenumit produsele OPPO R13 si OPPO R13 Plus in OPPO R15 si OPPO R15 Plus. In acelasi timp, site-ul citat mai sus ofera noi detalii legate de aspectul viitoarelor telefoane din gama „R”, imagini provenite de pe site-ul de socializare, Weibo.

OPPO R15

O imagine destul de sugestiva de tip „hands-on” al unui necunoscut terminal OPPO poate fi gasita si acum pe site-ul de microblogging, Weibo. Este vorba despre un telefon care seamana foarte mult cu iPhone X ca design, iar urmarea este fireasca, mai ales ca OPPO a inregistrat anul trecut un patent pentru un astfel de dispozitiv Full Screen top notch.

OPPO R15 (2)

De altfel, zvonurile anterioare certificau faptul ca OPPO R15 va avea aspect similar cu iPhone X, prin urmare, foarte multi specialisti cred ca acest telefon din imaginea de mai sus este chiar OPPO R15, noul nume alocat fostului OPPO R13.

Partea de sus a telefonului include o camera selfie, difuzorul dar si inca un senzor. Se pare ca acest telefon ar urma sa apara in trei versiuni diferite de culoare: negru, mov si roz.

Spre deosebire insa de camerele de pe spate care la iPhone X sunt asezate vertical, noul smartphone OPPO, care se crede ca este de fapt OPPO R15, are camerele asezate orizontal pe spate. Tot pe spatele telefonului este plasat si senzorul de amprente.

OPPO R15 si R15 Plus specificatii tehnice

OPPO R15 si R15 Plus au primit toate certificarile necesare si intr-adevar vor avea procesoare Snapdragon 670 care vor inlocui procesoarele Snapdragon 660 pe care le-am vazut pe OPPO R11 si OPPO R11 Plus, lansate anul trecut in iunie.

Este in mod evident vorba despre un chip gandit pentru sectiunea upper mid-range, construit pe un proces de 10 nm la fel ca si Snapdragon 845 sau Esynos 9810 de la Samsung.

Noul Snapdragon 670 include sase nuclee Kryo 300 Silver si doua nuclee Kryo 300 Gold, pe langa placa video Adreno 615. Conform primelor teste efectuate in benchmark, acesta a obtinut 1863 in testele single-core si 5256 in testele multi-core.

Ambele telefoane din gama din acest an vor avea la bord cea mai noua tehnologie VOOC, pentru incarcarea lor rapida. Cele doua device-uri vor avea pre instalat Colos OS 4.0, adica interfata care customizeza sistemul de operare al celor de la Google, Android 8.1 Oreo.

In ceea ce priveste capacitatea interna de stocare a datelor, ambele terminale vor avea versiuni de 64 GB si foarte probabil 4GB memorie RAM. Versiunea OPPO R15 Plus va fi echipata cu 6 GB RAM!

Summary
OPPO R15 si R15 Plus "scapa" in imagini sugestive pe internet, inainte de lansarea oficiala
Article Name
OPPO R15 si R15 Plus "scapa" in imagini sugestive pe internet, inainte de lansarea oficiala
Description
OPPO R15 si OPPO R15 Plus sunt de fapt noile denumiri ale vehiculatelor modele upper mid-range OPPO R13 si OPPO R13 Plus