Stiri

Energizer Power Max P600S phablet cu ecran 18:9 si baterie de 4500 mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Primul smartphone din portofoliul companiei Energizer echipat cu ecran 18:9 are totodata si o baterie foarte puternica, menita sa asigure o autonomie de pana la 16 zile in modul standby. Denumit Energizer Power Max P600S, device-ul va fi disponibil in scurt timp in maniera oficiala si vom afla astfel si ce pret de achizitie va avea. Pana in acel moment insa, sa aruncam o privire peste specificatiile cu care ne asteapta acest model de smartphone.

Specificatii tehnice Energizer Power Max P600S

Phablet-ul Energizer Power Max P600S nu va fi deloc un device usor de manevrat. Ne putem da seama de acest detaliu, numai daca aruncam o prima privire asupra specificatiilor sale oficiale.

In primul rand, avem un panel de 5.9 inch in diagonala care cu siguranta va cantari greu. Ecranul are o rata de 71.8% in comparatie cu restul terminalului, iar grosimea device-ului se apropie de 10 milimetri. Pare un telefon de mari dimensiuni, greu si prin urmare, incomod sa zicem pentru o doamna sau o domnisoara.

Energizer Power Max P600S (2)

Energizer Power Max P600S

Energizer Power Max P600S se bazeaza pe un IPS LCD in 16 milioane de culori, un ecran in format 18:9 cu 409 in dreptul densitatii pixelilor si cu o rezolutie 2160 x 1080 pixeli. Constructia device-ului este una eleganta, insa pe spate, producatorul a optat in mod surprinzator pentru plastic, desi se anunta un spate metalic. Rama este intr-adevar din aluminiu, iar partea frontala a telefonului este dominata de ecranul gigantic. Tot frontal descoperim si o camera foto de 8 megapixeli, foarte utila pentru selfie-uri si video calling.

Pe partea din spate, camera este una duala, cu senzori de 13, respectiv 5 megapixeli. Aceasta camera este echipata cu dual-LED dual-tone flash, dar si cu HDR, panorama, autofocus si detectie la zambet sau fata. Camera principala poate filma la rezolutie 2160p cu 30 de cadre pe secunda.

Energizer Power Max P600S ruleaza Android 7.0 Nougat intr-o versiune destul de curata, iar procesorul este unul excelent: Helio P25, un octa-core tactat la frecventa de 2.5Ghz plus placa video Mali T880 MP2.

In ceea ce priveste memoria telefonului, trebuie sa spunem ca Energizer Power Max P600S va avea doua versiuni atractive. Prima este mai ieftina si, evident, mai putin potenta. 3GB memorie RAM plus 32 GB dedicati stocarii de date, par insa suficienti. Si totusi, Energizer a cautat sa surprinda si printr-o versiune mult mai puternica, o versiune care se va baza pe 6 GB memorie RAM si 64 GB dedicati stocarii de date.

Energizer Power Max P600S

Telefonul beneficiaza insa de slot pentru carduri de memorie externa, astfel ca utilizatorul poate extinde memoria nativa a device-ului pana la 256 GB.

Energizer Power Max P600S este echipat cu Type C si tehnologie bluetooth 4.1, are functia Radio FM, Wi-Fi Direct si Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Acumulatorul este unul dintre punctele forte ale handset-ului: are o capacitate de 4500 miliamperi, ofera pana la 400 de ore in standby si undeva la 12 ore daca il vom folosi intens. Aceasta baterie primeste si mod Power Saving, dar si Fast Charging.

Conform GSMArena, viitorul device Power Max P600S ar urma sa coste peste 330 de euro, dar informatia este pana in acest moment, neoficiala. Vom reveni insa cu amanunte despre Energizer Power Max P600S in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes