How To

Cum să vă deconectați de pe Instagram pe toate dispozitivele?

Home  »  How To

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Iată un ghid pas cu pas despre modul în care puteți deconecta Instagram de pe toate dispozitivele la care a fost conectat.

Cum să vă deconectați de pe Instagram pe toate dispozitivele

Instagram joacă un rol major în partajarea fotografiilor cu prietenii dumneavoastră. Dar ce se întâmplă dacă vedeți o fotografie pe contul dumneavoastră pe care nu ați postat-o?

Din păcate, înseamnă cel mai probabil că și altcineva știe parola dumneavoastră și fără autorizarea dvs a utilizat contul de Instagram. Pentru a preveni o astfel de situație, Instagram vă oferă posibilitatea de a vă deconecta de la toate dispozitivele de la distanță. Și iată un ghid despre cum vă puteți deconecta de la Instagram pe toate dispozitivele.

Pasul 1: Cum să vă deconectați de pe Instagram pe toate dispozitivele

Pentru a vă deconecta de la Instagram pe mai multe dispozitive, mergeți mai întâi la profilul dvs., faceți clic pe cele trei linii din dreapta sus, apoi faceți clic pe Setări.

Pasul 2: Cum să vă deconectați de pe Instagram pe toate dispozitivele

Acum faceți clic pe opțiunea „Securitate”

Pasul 3: Cum să vă deconectați de pe Instagram pe toate dispozitivele

Acum accesați Activitatea de conectare din secțiunea „Securitate de conectare”

Pasul 4: Cum să vă deconectați de pe Instagram pe toate dispozitivele

Și ultimul pas este să vă deconectați de pe dispozitivele de pe Instagram care nu sunt identificate sau care nu mai sunt utilizate de dvs. Puteți face clic pe cele trei puncte de lângă dispozitivul de la care doriți să vă deconectați. Acum, faceți clic pe opțiunea de deconectare. Aceasta va șterge, de asemenea, locația în care dispozitivul a fost utilizat ultima dată.

Deci, astfel puteți preveni accesul și atacurile nedorite asupra contului dvs. Instagram. Opțiunea este foarte utilă și este prezentă în întreaga suită de aplicații furnizate de Facebook.

Dacă vrei să înveți și alte trucuri care au legătură cu Instagram, aruncă o privire peste blogul nostru. Poți afla inclusiv cum activezi funcția prin care postezi pe Instagram de pe desktop.

Ramâi alături de noi și pentru alte informații importante din rubrica How To de pe blogul nostru. Te așteptăm, de asemenea, cu comentarii în rubrica de mai jos.

Etichete:

Instagram