Reviews

Oppo Reno 6 a fost anunțat oficial. Ce specificații tehnice are și cum arată

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

În luna mai, compania Oppo a anunțat oficial modelul Oppo Reno5 A, despre care puteți citi pe larg, pe blogul nostru. Acum, Oppo a anunțat și modelul Oppo Reno 6 4G, despre care vom discuta mai multe, în cele ce urmează.

Oppo Reno 6 a fost anunțat oficial. Ce specificații tehnice are și cum arată

După lansarea smartphone-urilor Oppo Reno 6 și Reno 6 Pro 5G pe piața indiană, Oppo a lansat acum Oppo Reno 6 4G pe piața indoneziană. Noul telefon vine cu un design și specificații diferite față de omologul său 5G.

Să aruncăm o privire detaliată pe specificațiile, prețul și disponibilitatea telefonului.

Telefonul are un preț de 5.199 de rupii indoneziene, echivalentul a putin peste 1400 de lei. Are o singură variantă de stocare de 8 GB + 128 GB. Vine în culori Stellar Black și Aurora.

Telefonul este la vânzare în Indonezia prin intermediul site-ului oficial al Oppo și a altor magazine populare precum Lazada și Shopee. Deocamdată nu există informații despre disponibilitatea internațională.

În ceea ce privește specificațiile sale tehnice, Oppo Reno 6 oferă un pachet atractiv și interesant.

Telefonul are un ecran HD + de 6,43 inci cu rezoluție de 2400 × 1080 pixeli și un raport de aspect de 20: 9. Mai mult, afișajul vine cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 90Hz, o rată de eșantionare tactilă de 180Hz, o densitate a pixelilor de 410ppi și o luminozitate maximă de 430 nits. De asemenea, are o gamă de culori DCI-P3 și o rație de contrast 1000000: 1. Oppo Reno 6 4G împachetează chipsetul octa-core Qualcomm Snapdragon 720G cuplat cu GPU-ul (n.r placa video) Adreno 618. Are 8 GB LPDDR4x RAM și 128 GB stocare. Stocarea poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD.

Pentru fotografii și videoclipuri, telefonul vine cu o super configurație pe partea sa din spate, acolo unde descoperim patru camere. Are un obiectiv primar de 64MP cu diafragmă f / 1,7, un senzor ultra-larg de 8MP cu un câmp vizual de 119 grade, un senzor macro de 2MP și, în cele din urmă, o cameră mono de 2MP. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 44 megapixeli.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează ColorOS 11.1 bazat pe Android 11. Există, de asemenea, o baterie de 4310 mAh cu suport pentru încărcare bliț de 50 W. Include un scaner de amprente montat lateral pentru securitate. De asemenea, telefonul are facial recognicion (n.r deblocare facială) pentru un plus de securitate.

Telefonul acceptă dual-SIM, 4G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.1, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS, NFC pe partea frontală de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Măsoară 159,1 x 73,3 x 7,8 mm în dimensiuni și cântărește 173 g.

Etichete:

Oppo Reno 6