Reviews

Apple Watch 4 lansat oficial – pret, specificatii si primele impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Cea de-a patra serie a Apple Watch a fost anuntata oficial cu ocazia evenimentului in care Apple a introdus oficial si noile iPhone Xs, iPhone Xr si iPhone Xs Max. Apple Watch 4 poate detecta fibrilatii, iar senzorii sai de pe spate pot face EKG-uri.

Apple Watch 4 pret in Romania

Cei de la eMag si Altex va invita sa va inscrieti pe o pagina dedicata pentru a afla cand intra noul Apple Watch Seria 4 in stocurile lor. Momentan pretul sau este usor neclar, cu toate ca exista informatii ca in Europa, Apple Watch 4 va costa undeva la 440 de euro.

Apple Watch 4 review

Ceea ce inseamna ca pentru prima data, Apple decide sa mareasca preturile pentru ceasul sau super inteligent. Pe undeva firesc, pentru ca Apple Watch 4 are cateva noutati interesante. Estimam ca in Romania, noul produs Apple va costa undeva pe la 2100-2200 de lei

Apple Watch 4 pareri si specificatii

A patra serie a lui Apple Watch este cu 30% mai mare decat generati anterioara. Fetele sale pot fi mai usor personalizate, iar scannerul EKG este marea sa noutate.

Iata cateva dintre specificatiile importante ale noului Apple Watch 4

– Ecranul are o diagonala de 1.78-inch si foloseste tehnologia AMOLED. 60% este raportul dintre display si corp, iar sticla sa este de safir. Nu lipseste 3D Touch, iar Apple confirma rezolutia de 448 x 368 pixeli. Ecranul are 326 pixeli per inch si o luminozitate de 1000 niti.
– Procesorul sau este un dual-core Apple S4, cuplat cu acceleratorul grafic Power VR
– Avem 16 GB pentru stocarea de date, iar interfata de pe Apple Watch 4 este watchOS versiunea 5.0
– Autonomia sa ajunge pana la 18 ore
– Optiunea GPS cu A-GPS, GLONASS, GALILEO si QZSS nu lipseste din peisajul tehnologic
– Configuratia este completata de wi-fi b/g/n, bluetooth 5.0 si functia NFC
– Ceasul Apple din seria 4 primeste certificare waterproof, pana la 50m
– 10.7 milimetri este grosimea sa
– Doar 48 de grame cantareste Apple Watch 4

Design-ul sau pare inspirat de la primele patru modele, insa de aceasta data se pare ca avem un ceas Apple ceva mai mare. Display-ul rectangular are margini rotunjite si curbate. Totul pare premium, iar spatele primeste ceramica si safir, pentru un plus de calitate si impresie la nivel estetic.

Apple Watch 4

Apple Watch 4

Apple Watch 4 primeste mai multe materiale pentru carcasa si curea, precum si o varietate de culori care vor prinde bine la publicul tinta.

Teoretic, Apple Watch 4 este de doua ori mai puternic decat Apple Watch 3, interfata sa este adaptata la noile display-uri (care asa cum spuneam sunt ceva mai mari), iar design-ul pare mai subtire decat in anii precedenti. Apple sustine desigur ca noua sa creatie poate fi folosita chiar si atunci cand mergi la bazin, piscina, mare, iar sunetul sau a primit imbunatatiri fata de editia de anul trecut.

Apple Watch 4 (2)

Asa cum precizam si mai sus, noul Apple Watch 4 poate detecta fibrilatii, iar senzorii sai de pe spate pot face EKG-uri. O functie interesanta, care cu siguranta nu are aceeasi acuratete, dar care mi se pare o noutate atractiva pentru un smartwatch.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Apple Watch 4
Price
Euro (estimat) 440