Stiri

OnePlus renunta la mufa de 3.5 mm pentru casti pe modelul OnePlus 6T

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

O cutie de retail ne-a dezvaluit cateva detalii foarte importante legate de modelul OnePlus 6T, urmatorul flagship al companiei OnePlus. Un alt detaliu iese acum la lumina si ne ajuta sa conturam si mai bine modelul de top pe care compania originara din China il va lansa in curand. OnePlus a decis sa renunte la mufa audio de 3.5 mm clasica, pentru casti. Iar confirmarea o reprezinta lansarea oficiala a noilor casti cu mufa Type C.

Fara mufa de 3.5 mm audio pentru casti pe OnePlus 6T

OnePlus 6T este succesorul oficial al modelului OnePlus 6. Compania a confirmat deja introducerea senzorului de amprente sub display, precum si prezenta „bretonului” de tip „picatura” sau „waterdrop”, dupa modelul Vivo.

OnePlus 6T Casti (3)

Acum, OnePlus confirma faptul ca OnePlus 6T nu va avea mufa de 3.5mm pentru casti. In timp ce alti mari producatori au renuntat la aceasta mufa inca din 2016, OnePlus a preferat sa o pastreze, ba chiar a militat pentru prezenta ei. Iata ca, intre timp, strategia OnePlus s-a schimba, iar OnePlus 6T va fi primul model al producatorului fara mufa audio 3.5 milimetri.

Conform unui sondaj initiat chiar de catre OnePlus printre consumatorii sai, 59% dintre ei au votat pentru prezenta optiunii wireless pentru zona audio a terminalului. Nu e prima data cand se intampla ca OnePlus sa tina cont de parerea utilizatorilor de telefoane ale producatorului. În 2015, OnePlus a lansat OnePlus 2 fără suportul NFC. Apoi, compania și-a susținut decizia spunând că majoritatea utilizatorilor OnePlus nu foloseau NFC. Toate dispozitivele OnePlus de după au venit cu suportul NFC.

OnePlus 6T Casti (2)

Noile casti pe care le introduce acum OnePlus vor fi disponibile separat de modelul OnePlus 6T. Astfel, cine cumpara flagship-ul nu va beneficia automat de aceasta pereche de casti, ci va trebui sa o cumpere separat. Aceste casti anuntate de OnePlus vor inlocui castile OnePlus Bullets V2 cu port USB Tip C, dar cu destule imbunatatiri, inclusiv la nivel de performanta. Pretul lor va fi unul modic.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 6T