Stiri

Apple amână lansarea unui iPhone pliabil. Ce prioritizează gigantul american

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Potrivit presei internaționale, Apple acordă prioritate unui MacBook pliabil, ceea ce înseamnă că un viitor iPhone pliabil va întârzia să apară pe piață. Gigantul nord american ar putea oferi primul MacBook pliabil în 2025, explică expertul Ross Young.

Apple amână lansarea unui iPhone pliabil

Chiar dacă mai toți producătorii importanți de pe piață (Xiaomi, Samsung, Huawei sau Oppo) au lansat telefoane pliabile, cei de la Apple nu sunt prea convinși de acest lucru.

Apple nu are încă un smartphone pliabil în portofoliul său și s-ar putea să nu aibă prea curând. Chiar dacă au existat zvonuri care sufereau că gigantul din California pregătește un iPhone pliabil în curând, se pare că acestea cad pe zi ce trece. În schimb, Apple pregătește o mare lovitură. Americanii vor să ofere un MacBook pliabil în următorii ani.

Potrivit expertului de la Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, un iPhone pliabil nu va fi lansat pe piață mai devreme de 2025. Motivul din spatele acestui delay este chiar intenția producătorului de a scoate în curând pe piață un all-screen foldable MacBook.

Informațiile anterioare susțineau că Apple va lansa în 2023 un iPhone pliabil pentru a putea concura cu ceilalți producători de renume de pe piață și la acest capitol. Ei bine, Apple și-a schimbat prioritățile și se pare că studiază posibilitatea de a lansat un MacBook pliabil mai întâi.

Compania este în discuții cu furnizorii pentru ecrane pliabile de 20 de inch, dar cu toate acestea, nu este încă pregătită să lanseze un MacBook pliabil încă. Există totuși șanse să vedem un iPhone pliabil înaintea unui MacBook pliabil, susține Ross Young, care notează că tehnologia pentru un iPhone pliabil (una mai ușoară) ar putea facilita acest proces pentru producătorul american.

În ceea ce privește următoarele lansări ale celor de la Apple, se pare că luna viitoare, gigantul condus de Tim Cook vrea să aducă un nou iPhone ”low-cost„ pe piață, cel puțin asta susțin cei de la Bloomberg. Ar putea fi cel mai important eveniment al companiei după ce în octombrie 2021, Apple a lansat noua serie MacBook Pro. La fel ca și precedentele lansări ale Apple, și acest eveniment se preconizează că va fi unul online, nu o prezentare ”in-person”, explică Bloomberg.