Stiri

Motorola Edge 30 Pro: data lansării, specificații tehnice, preț, disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Noul smartphone Motorola Edge 30 Pro urmează a fi lansat pe finalul acestei luni. Se pare că va fi disponibil prin intermediul platformei Flipkart. Mai multe detalii legate de specificațiile sale, disponibilitatea și prețul noului telefon, în cele ce urmează.

Motorola Edge 30 Pro: data lansării, specificații tehnice, preț, disponibilitate

Motorola este gata să-și lanseze flagshipul Motorola Edge 30 Pro, într-un eveniment care va avea loc în India, pe 24 februarie. Pe site-ul Flipkart, acolo unde va fi comercializat în premieră telefonul, Motorola a confirmat data lansării telefonului. Să vedem ce preț va avea dispozitivul, dar și care sunt caracteristicile și specificațiile așteptate ale viitorului telefon.

Potrivit specialiștilor, Motorola Edge 30 Pro este o variantă rebranded a lui Moto Edge X30 care a fost lansat în China anul trecut. Listarea de pe site-ul Flipkart vine cu un slogan care spune „Găsiți-vă marginea cu Snapdragon 8 Gen 1”. Deci, s-a confirmat că telefonul include procesorul Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Va reamintim că precedentul model, Motorola Edge 20 Pro a venit cu procesor Snapdragon 870

În plus, aceeași listare confirmă, de asemenea, că viitorul flagship Motorola va fi disponibil pe platforma de comerț electronic. Dacă Motorola Edge 30 Pro este într-adevăr un Edge X30 rebranded, atunci știm deja specificațiile.

Motorola Edge 30 Pro preț așteptat

Potrivit specialiștilor, telefonul va avea un preț sub 3000 de lei. Viitorul flagship al Motorola este de așteptat să fie disponibil la un preț de 44.999 rupii indiene în India, adică undeva la 2.700 de lei

Specificații tehnice așteptate pentru Moto Edge 30 Pro

Motorola Edge 30 Pro ar putea avea un ecran OLED FHD+ de 6,7 inchi cu rezoluție de 2400 × 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Mai mult, afișajul ar trebui să vină cu HDR10+, luminozitate de până la 700 de nit și protecție Corning Gorilla Glass 5.

Telefonul ar trebui să fie alimentat de un procesor octa-core Snapdragon 8 Gen 1 4nm cu placa video GPU Adreno 730. Poate avea 8 GB RAM LPDDR5 cu 128 GB / 256 GB stocare UFS 3.1. Se pare că va rula pe Android 12 cu interfața MYUI 3.0.

Telefonul ar putea avea o configurație triple camera pe partea sa din spate și un blitz LED pentru cameră. Adică o cameră principală de 50MP cu deschidere f/1.88, OIS și o cameră ultra-wide de 50MP 114° cu deschidere f/2.2. În plus, există un senzor de adâncime de 2MP cu deschidere f/2.4, senzor OV02B1B. Camera frontală de 60 MP vine cu o deschidere f/2.2.

Motorola Edge 30 Pro ar trebui să includă o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă TurboPower de 68 W împreună cu un scaner de amprentă montat lateral pentru securitate. Telefonul va avea, de asemenea, recunoaștere facială. Cu alte informații vom reveni și noi după lansarea oficială a acestui model de telefon.