Stiri

Samsung ar putea lansa Samsung Galaxy M33 în India. Ce specificații tehnice are telefonul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Un nou smartphone mid-range este pe cale să fie lansat oficial de către cei de la Samsung. Este vorba despre Samsung Galaxy M33, un telefon care ar putea fi lansat în India, luna viitoare, anunță SamMobile. Se pare că dispozitivul ar urma să fie lansat în versiuni 4G și 5G.

Samsung Galaxy M33 specificații tehnice neoficiale

Cei de la MySmartPrice scriu că versiunea 5G a lui Samsung Galaxy M33 ar putea avea un procesor Exynos și o baterie de 6.000 de miliamperi.

Se spune că compania va lansa inițial telefonul într-o singură versiune. Cu toate acestea, se crede că în cele din urmă îl va lansa în ambele versiuni 5G și 4G.

Pretinsul număr de model Galaxy M33 SM-M336BU a apărut deja pe Geekbench în trecut. A apărut recent și pe site-ul web BIS, în timp ce o pagină de asistență pentru Galaxy M33 5G a fost difuzată și pe site-ul Samsung India săptămâna trecută.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy M33 5G ar trebui să vină cu Android 12 (proaspăt scos din cutie), cu One UI 4.0 deasupra și să aibă un ecran AMOLED full HD+ de 6,5 inchi. Sub capotă, ar trebui să fie alimentat de un procesor Exynos 1200, cu cel puțin 6 GB de RAM.

Poate avea o configurație de cameră cvadruplă pe partea sa din spate, care beneficiază de un senzor primar de 64 de megapixeli și un shooter ultra-larg de 8 megapixeli. Telefonul ar putea fi susținut de o baterie de 6.000 mAh împreună cu suport de încărcare rapidă de 25 W.

În plus, Samsung lucrează și la lansarea unui smartphone de buget în India, numit Galaxy A03. Prețul pentru acest smartphone a fost anunțat în presa din această țară și se pare că va veni în două configurații – 3GB + 32GB și 4GB + 64GB. În plus, varianta de 3 GB + 32 GB a Galaxy A03 va avea un preț de listă de 10.499 rupii indiene, adică puțin peste 600 de lei. Pe de altă parte, varianta cde 4GB + 64GB va avea un preț de listă de 11.999 rupii indiene, deci puțin mai scumpă.