Stiri, Top list

5 aplicatii Android pe care trebuie sa le incerci

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

5 aplicatii Android pe care trebuie sa le incerci → In timp ce din ce in ce mai multe aplicatii sunt incarcate de reclame, exista si anumite care desi ofera destul de mult, trec parca pe langa noi fara sa stim ca exista. Fara discutie, sistemul de operare Android are cel mai mare numar de aplicatii din Google Play Store si acest numar creste de la o zi la alta. Creat si dezvoltat de Google, acesta este o platforma stabila ce permite rularea aplicatiilor in cel mai eficient mod. In prezent, cota de piata a sa atinge un procent de peste 60%.

Aplicatiile pe care vi le recomandam mai jos sub titulatura de 5 aplicatii Android pe care trebuie sa le incerci, chiar merita incercate, pentru ca va pot fie rezolva o problema, fie transforma cu totul experienta Android. Mentionez ca am testat mai multe aplicatii de acest tip, dar m-am oprit la un numar de 5, al celor mai interesante si de ce nu, utile dintre aplicatiile care de regula trec neobservate.

5 aplicatii Android pe care trebuie sa le incerci

Stitch and Share

Prima din topul celor 5 aplicatii Android pe care le recomandam este „Stitch and Share”. Te-ai aflat vreodata in situatia in care ti-ai propus sa trimiti unui prieten o conversatie de chat completa si ai fost nevoit sa faci o multime de capturi de ecran pentru a trimite respectiva conversatie sub forma unor poze? Ei bine, Stitch and Share iti poate rezolva aceasta problema. Interfata sa este foarte simpla si intuitiva, iar utilitatea ei evidenta. Cred ca singurul lucru cu adevarat deranjant este prezenta reclamelor, care intr-adevar dispar in cazul in care doresti sa achizitionezi varianta premium a aplicatiei. In plus, Stitch and Share are capacitatea de a detecta mai multe capturi de ecran si a le „lipi” sau „croseta” intr-un mod corespunzator prin care tu iti vei usura misiunea de a trimite conversatia amicului tau.

5 aplicatii Android: Stitch and Share

5 aplicatii Android: Stitch and Share

Photoscan

O aplicatie brevetata de catre cei de la Google inca din noiembrie 2016, dar care nu pare momentan sa aiba parte de o explozie in Play Store. La ce putem folosi Photoscan? Aceasta aplicatie creaza patru puncte pe rama unei fotografii si le combina apoi pentru a forma o imagine „libera” anuland efectul de orbire. Practic te poate ajuta sa scanezi o fotografie veche pe care ai printat-o pentru ca apoi s-o transformi fara sa-i alterezi calitatea intr-o poza de album din telefonul tau. Important de precizat, fata de noiembrie 2016 cand aplicatia avea unele probleme tehnice, Google a reusit sa le rezolve prin update-ul implementat.

5 aplicatii Android: Photoscan

5 aplicatii Android: Photoscan

Instadict

A treia dintre cele 5 aplicatii Android mai putin cunoscute pe care le recomandam astazi este Instadict. Daca ti-ai facut un obicei din a citi foarte mult pe telefonul tau mobil, atunci aceasta aplicatie poate fi un prieten de nadejde. Este practic vorba despre un dictionar online care iti permite sa afli printr-un simplu gest orice cuvant eventual necunoscut. Si totul se petrece cat se poate de simplu. Sa zicem ca citesti un text si gasesti un cuvant pe care nu-l intelegi. Il selectezi, il copiezi in clipboard si apoi agiti (scuturi) dispozitivul pe care ai instalat aplicatia. Instadict ti-l va explica undeva in josul ecranului. Actualmente, Instadict functioneaza in limi precum Engleza, Franceza, Italiana si Spaniola. In plus poti downloada dictionarului offline pentru a utiliza aplicatia chiar si atunci cand nu esti conectat la internet.

5 aplicatii Android: Instadict

5 aplicatii Android: Instadict

Flyso

Intre cele 5 aplicatii Android pe care le-am considerat a fi interesante si utile, se numara si Flyso. Daca ai obiceiul de a naviga constant si mult pe retelele de socializare si scrolling-ul face parte enervant de mult timp din viata ta, Flyso s-ar putea sa-ti fie de mare ajutor. Aceasta aplicatie poate fi practic un hub social media pentru conturile de Facebook, Instagram si Twitter. Nu le combina, atentie! Adica nu vei gasi toate feed-urile intr-un singur loc ci iti ofera alternativa a trei tab-uri diferite pentru cele trei retele de socializare mentionate ma sus. Aplicatia Flyso nu consuma multa memorie, ocupand aproximativ 6.5 Mb pe smartphone. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in esenta, aplicaia deschide toate cele trei conturi de retele sociale din browser-ul sau incorporat.

5 aplicatii Android: Flyso

5 aplicatii Android: Flyso

Stream

Poate cea mai utila dintre cele 5 aplicatii Android pe care le recomandam astazi. De ce? Pentru ca foarte multa lume cauta o aplicatie smartphone pe Android care sa poata reda clipurile de pe Youtube in timp ce posesorul telefonului trimite un email de urgenta sau discuta pur si simplu pe WhatsApp sau Facebook. Aplicatia exista, se numeste Stream si eu personal o folosesc de cateva luni, asa ca o recomand cu caldura. Ce oferta practic aplicatia Stream? Pe scurt si fara a pastra pentru mult timp suspansul: Stream va permite sa redati clipuri video intr-o fereastra de tip pop care va pluti pe ecranul telefonului dumneavoastra fara a va impiedica sa efectuati alte activitati in parele pe telefon. Interfata este aproape similara cu ceea ce gasim pe Youtube si asigura patru tab-uri interesante: Top 100 (unde gasiti cele mai noi clipuri muzicale), Top Channel, Top Filme si Tendinte Muzica. Aplicatia nu se conecteaza totusi la contul personal de Youtube, astfel ca daca doriti sa comentati spre exemplu la un videoclip nu veti avea aceasta posibilitate.

5 aplicatii Android: Stream

5 aplicatii Android: Stream

Toate aceste aplicatii pot fi descarcate gratuit din Google Play Store. Poti consulta si o lista de alte 7 aplicatii recomandate pentru Android daca vei accesa link-ul anterior.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes