Stiri

Lansare Asus ZenFone 3 GO smartphone de buget cu display HD si 2GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Data de lansare Asus ZenFone 3 GO nu mai reprezinta de ieri un secret atat de mare. Speculatiile din jurul acestui terminal de buget pe care compania ASUS il pregateste au inceput sa prinda contur deja spre finalul anului recent incheiat, insa in aceste zile, in Taiwan, ASUS a confirmat lansarea terminalului care va avea din cate se pare un pret ce nu va depasi 150 de euro. Foarte multe companii precum Nokia, Xiaomi sau Motorola isi lanseaza telefoanele de tip mid-segment la Mobile World Congress 2017, iar ASUS pare foarte aproape sa intre in aceasta categorie.

Lansare Asus ZenFone 3 GO, un rival pentru Xiaomi Redmi Note 4?

Concernul a lansat deja terminalele Asus Zenfone 3 Zoom si Asus Zenfone AR luna trecuta, iar despre ambele puteti citi detalii si pe blogul Catmobile. Acum, conform unor informatii prezentate de presa chineza si preluate de site-ul italian notebookitalia, ASUS lucreaza la o prezentare spectaculoasa a noului sau terminal. Sursa citata nu precizeaza o data exacta de lansare Lansare Asus ZenFone 3 GO, dar italienii se asteapta ca terminalul sa fie anuntat spre finalul lunii februarie. Vom reveni insa evident cu data de lansare lansare Asus ZenFone 3 GO atunci cand ea va fi oficiala. Pana atunci sa aruncam o privire asupra specificatiilor cu care smartphone-ul de buget al celor de la Asus va fi echipat.

Lansare Asus ZenFone 3 GO

Lansare Asus ZenFone 3 GO

Asus ZenFone 3 GO va avea din cate se pare o constructie metalica de tip unibody si un display HD cu rezolutie 1280×720 pixeli. Ecranul va fi proteja de sticla 2.5 D, iar diagonala sa va atinge 5 inch. In spatele performantelor sale se vor afla procesorul Snapdragon 410 si cei 2 GB memorie RAM pregatiti de producator. Spatiul de stocare interna va atinge conform primelor informatii 16 GB, in timp ce la capitolul camera foto, detaliile sunt destul de clare.

Asus ZenFone 3 GO se va baza pe un sistem dual de camere foto dupa cum urmeaza: camera foto principala echipata cu senzor de imagine de 13 megapixeli plus dual tone LED Flash la care se adauga camera foto frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli. Smartphone-ul nu beneficiaza insa de senzor de amprenta, dar are la dispozitie doua microfoane de tip MEMS pentru inlaturarea zgomotului de fundal. In configuratia sa regasim si un senzor de proximitate si nelipsitele „features” accelerometru si compass. Nu se cunosc in acest moment suficiente detalii despre calitatea si capacitatea acumulatorului cu care item-ul va fi echipat, dar sursele converg catre ideea ca smartphone-ul se va baza pe o baterie Lithium-Polymer care va putea fi se pare inlaturata. De asemenea toate drumurile conduc catre varianta implementarii sistemului de operare Android 7.0 Nougat, o informatie aflata totusi la nivel de zvon in acest moment, in lipsa unei confirmari oficiale macar dintr-o sursa credibila.

Smartphone-ul de buget Asus ZenFone 3 GO va putea fi practic achizitionat la acelasi pret ca si Xiaomi Redemi Note 4, dar in opinia mea, daca toate aceste specificatii se vor confirma in cele din urma, pretul sensibil egal nu prea se justifica. Inainte de toate, Xiaomi Redmi Note 4 propune utilizatorului un chipset superior (Snapdragon 625) care poate face realmente usor diferenta in favoarea sa. Pana la confirmarea pe care o astetpam in privinta caracteristicilor item-ului si a datei oficiale de lansare Asus ZenFone 3 GO, facem precizarea ca smartphone-ul va putea fi achizitionat pe una dintre urmatoarele culori: negru, auriu si roz-auriu. Ce parere aveti despre posibila lansare Lansare Asus ZenFone 3 GO de la finalul acestei luni si cum percepeti lupta de la distanta dintre Asus si Xiaomi pe acest segment? Va asteptam cu comentarii si opinii.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes