Stiri

Magazinul Xiaomi Mi Store din Paris a fost inaugurat oficial. Este cel mai mare din Europa

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Anul trecut a fost probabil cel mai important din istoria companiei Xiaomi. Producatorul chinez a reusit cumva sa intre intr-un Top 4 select al celor mai importante brand-uri de telefonie mobila din lume. In prezent, chinezii isi conitnua expansiunea la nivel inalt, inclusiv pe Batranul Continent.

Xiaomi Mi Store in Paris – Cel mai mare din Europa!

Xiaomi si-a deschis magazin oficial la Paris. Si nu oriunde! Ci chiar pe Champs-Elysees, una dintre cele mai cunoscute si renumite strazi de pe Batranul Continent.

Presa chineza sarbatoreste: „Este cel mai mare magazin al unul producator de telefoane mobile din Europa”, scriu cei de la Gizmo China.

Chiar daca vremea nu este tocmai prielnica in Franta, o mare de oameni s-a adunat in fata noului Xiaomi Mi Store din Paris cu ocazia inaugurarii oficiale a acestui magazin. A fost o prima sansa pentru francezi sa intre in contact cu cateva dintre produsele exclusiviste ale companiei Xiaomi, care au sosit in premiera in noul Mi Store din Paris.

Nu este totusi primul magazin al companiei Xiaomi din Paris. In Franta exista un alt Mi Store, e drept, nu la fel de impresionant. Magazinul din capitala Frantei va vinde smartphone-urile brandului, dar si alte produse hi-tech ale Xiaomi, printre care casti de ultima generatie, camere de luat vederi Yi, precum si produse destinate locuintelor si cu care Xiaomi a iesit in evidenta in ultimul an.

Xiaomi a lansat si cateva promotii interesante in noul sau Mi Store din Paris. Spre exemplu, superbul phablet Xiaomi Mi Max 3 a fost disponibil in prima zi de lansare pentru suma de 220 de euro, in timp ce Xiaomi Pocophone F1 a putut fi achizitionat la 320 de euro, adica un discount de 40 de euro. Chiar si flagship-ul Xiaomi Mi 8 a primit un discount de 50 de euro, putand fi achizitionat in noul Xiaomi Mi Store din Paris pentru 430 de euro.

Puteti vedea cum arata noul Xiaomi Mi Store din Paris in aceste imagini, publicate de contul oficial de Twitter al producatorului.

Xiaomi Mi Store

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Store