Stiri

WhatsApp se pregateste de o noua schimbare importanta

Home  »  Stiri

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Potrivit unor informatii care circula in ultima vreme pe internet, WhatsApp pregateste o noua schimbare importanta. Se pare ca Whatsapp ar urma sa permita abilitatea automata de a sterge mesajele primite sau trimise dupa 24 de ore, anunta presa internationala.

WhatsApp se pregateste de o noua schimbare importanta

WhatsApp lucrează la o nouă caracteristică pentru a spori confidentialitatea. Presa internationala scrie despre o caracteristica importanta care ar urma sa fie implementa, prin care mesajele trimise și primite pot fi șterse automat într-o perioadă scurtă de timp. În prezent, această funcție este disponibilă numai cu o perioadă de 7 zile, dar aceasta se poate schimba în curând.

Conform unor informatii noi oferite de cunoscutul tipster WABetaInfo, WhatsApp aduce în sfârșit unele îmbunătățiri pentru dispariția mesajelor. Informatia spune că aplicatia de mesagerie nu va înlocui opțiunea de 7 zile, dar 24 de ore vor fi o completare, adică atunci când utilizatorul alege „24 de ore”, toate mesajele trimise / primite după această modificare expiră după 24 de ore, așa că nu se vor mai regasi in chat.

Momentan, aceasta funcție ar fi inca în curs de dezvoltare și va fi disponibilă într-o viitoare actualizare pentru iOS, Android și Web / Desktop. Aceeași caracteristică este deja disponibilă la unul dintre rivalii WhatsApp și anule la Snapchat. Prin urmare, faptul ca aplicatia de mesagerie ar urma sa imprumute aceasta caracteristica, nu vine nicidecum ca o surpriza.

În afară de aceasta noutate importanta, aplicatia prezintă acum o nouă alertă în aplicație cu privire la Termenii și condițiile actualizate pentru cei care nu le-au acceptat anterior, pentru iOS și Android. Acest nou mesaj este afișat din nou, pe măsură ce data la care intră în vigoare noii termeni, se apropie.

În alta ordine de idei, se vehiculeaza si varianta ca WhatsApp, într-o actualizare viitoare, poate permite utilizatorilor să-și migreze chat-urile între platformele native, facilitând astfel schimbarea . Această caracteristică va funcționa mână în mână cu suportul pentru mai multe dispozitive.