Reviews

Vivo Y52s a fost anuntat oficial. Specificatii tehnice si primele imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Zilele trecute v-am anuntat ca Vivo pregateste lansarea modeleului Vivo Y51 ale carui specificatii le-ati putut rasfoi prin intermediul blogului nostru. Ei bine, pana la lansarea oficiala a acestui handset mid-range, Vivo iese pe piata cu un alt model. Este vorba despre Vivo Y52s, smartphone cu baterie de 5.000 de miliamperi si cu procesor MediaTek Dimensity la bord. Toate detaliile, in cele ce urmeaza

Ce specificatii tehnice are Vivo Y52s. Primele imagini cu noul smartphone de la Vivo

Potrivit producatorului, Vivo Y52s a fost anuntat oficial in China si va fi deja disponibil in aceasta tara, in variantele de 6GB RAM respectiv 8 GB RAM. Firesc, cele doua versiuni au preturi diferite: Vivo Y52s cu 6GB RAM la bord costa in jur de 1000 de lei in timp ce Vivo Y52s cu 8GB RAM la bord este ceva mai scump, aproximativ 1100 de lei.

Device-ul va fi disponibil in trei versiuni de culoare diferita si se va baza pe chipsetul MediaTek Dimensity 720 SoC.

Ecranul sau are o diagonala de 6.58 inch cu rezolutie 2408 x 1080 pixeli. Vorbim despre un ecran cu decupaj de tip waterdrop in partea de sus si cu scanner de amprente amplasat in zona laterala. Rata de refresh a ecranului este de 90Hz, iar aspectul sau este unul modern, 20.1:9.

Capacitatea de stocare a telefonului este de 128 GB, insa aceasta capacitate poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie care poate fi atasat in slotul microSD.

Noul Vivo Y52s are o camera de 48 de megapixeli pe spate si un senzor de adancime de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si videocalling, device-ul este pregatit cu o camera foto de 8 megapixeli.

Asa cum spuneam si mai sus, Vivo Y52s are o baterie de 5.000 de miliamperi, cu suport de incarcare rapida la 18W. Telefonul va rula din fabrica Android 10 cu interfata Funtouch OS 10.5 deasupra. La nivel de conectivitate, Vivo Y52s vine cu bluetooth 5.0, cu suport pentru 4G LTE, dual SIM, GPS, GLONASS, BeiDou si port USB de tip C. Potrivit producatorului, noul Vivo Y52s cantareste 185.5 grame si are o grosime de 8.4 milimetri.

Daca esti interesat de un telefon mai bun si mai puternic, avem o alta recomandare pentru tine, tot de pe piata din China.  Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Gasesti mai multe detalii despre acest model pe blogul nostru. Arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi.

Etichete:

Vivo Y52s