Reviews

Vivo Y20G – specificatii tehnice, pret, pareri si detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Noul Vivo Y20G a fost lansat oficial pe piata. Vine in culori precum albastru (Purist Blue) si negru (Obsidian Black). Mai multe detalii din cea mai noua versiune a seriei „Y” in cele ce urmeaza.

Vivo Y20G – specificatii tehnice si detalii oficiale

Vivo Mobile a lansat oficial pe piata modelul Vivo Y20G. Telefonul poate fi achizitionat intr-o singura versiune, cu 6GB RAM la bord si 128GB pentru stocarea de date. Potrivit platformei Vivo din India, device-ul costa 14.990 de rupii indiene, echivalentul a putin peste 800 de lei, fara taxele de rigoare, pentru Romania.

Din informatiile pe care am putut sa le culegem, device-ul poate fi achizitionat momentan de pe platformele online Amazon, Flikart, Paytm sau Vivo India e-store. Ramane de vazut daca device-ul va ajunge si in Europa in perioada urmatoare, dar aceasta posibilitate nu este exclusa de presa din India.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale produsului, Vivo Y20G pare sa fie un telefon interesant din zona mid-range.

Vine cu un ecran de 6.51-inch Halo iView cu aspect 20:9 cu rezolutie HD Plus adica 1600 x 720 pixeli. Sub capota sa, Vivo Y20G are un procesor octa core Mediatek Helio G80.

Totodata, Vivo Y20G vine echipat cu un scanner de amprente care deblocheaza telefonul in doar 0.22 secunde. Smartphone-ul beneficiaza de o baterie de 5.000 de miliamperi care suporta incarcare rapida la 18W. De asemenea, Vivo Y20G ruleaza din fabrica FunTouch OS 11, aplicat de producator peste sistemul de operare clasic, Android 11.

In zona foto, Vivo Y20G ofera o combinatie triple camera pe spate, cu senzor principal de 13 megapixeli si apertura f/2.2. Ceilalti doi senzori au rezolutie 2 megapixeli cu apertura f/2.4. La capitolul selfie-uri, Vivo Y20G se bazeaza pe un senzor de 8 megapixeli cu apertura f/1.8.

Vivo Y20G asigura conectivitate 4G VoLTE, cu tehnologie bluetooth 5.0, GPS si microUSB 2.0. Nu lipseste din configuratia device-ului mufa audio de 3.5 milimetri. Telefonul cantareste 192 de grame si are o grosime de 8.41 milimetri.

Daca esti interesat de un model mult mai bine cunoscut, avem o alta recomandare pentru tine. Este vorba despre un mid-range care a fost pana acum foarte bine vandut in Romania si nu numai. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.

Etichete:
Etichete:

Vivo Y20G