Stiri

Mi-Home.ro, cea mai nouă platformă de e-commerce Xiaomi, lansata oficial in Romania

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

De acum, in Romania, poti comanda produse Xiaomi pe Mi-Home.ro. Lansarea Mi-Home.ro a consemnat și prima campanie de Flash Sale, cu reduceri de până la 30% din prețul recomandat de vânzare

Mi-Home.ro a fost lansat oficial

Xiaomi si-a extins prezența pe piața din România prin lansarea Mi-Home.ro, noua platformă oficială de e-commerce de unde clienții își vor putea achiziționa online produsele dorite, la cele mai avantajoase prețuri.

Cu ocazia lansării oficiale Mi-Home.ro, fanii Mi și utilizatorii Xiaomi se pot bucura și de prima campanie de flash sale. Aceasta constă în reduceri de până la 30% din prețul recomandat de vânzare al mai multor produse, atât din segmentul telefoanelor inteligente, cât și din gama ecosystem. Mai mult decât atât, prin folosirea codurilor promoționale XIAOMI100, XIAOMI50 sau XIAOMI20 (valabile până la finalul zilei de 18 ianuarie), clienții pot beneficia de discounturi suplimentare în valoare de până la 100 RON. Mai jos, aveți lista completă a produselor cărora li se aplică prima promoție:

TELEFOANE INTELIGENTE
Redmi 9 (3GB+32GB) – 549,90 RON (prin aplicarea codului XIAOMI50 pe 18 ianuarie)
Mi 10T Lite (6GB+128GB) – 1.399,90 RON (prin aplicarea codului XIAOMI50 pe 18 ianuarie)

GAMA ECOSYSTEM
Mi Electric Scooter 1S EU – 1.499,90 RON (prin aplicarea codului XIAOMI100 pe 18 ianuarie)
Mi Air Purifier 3H – 549,99 RON (prin aplicarea codului XIAOMI50 pe 18 ianuarie)
Mi Smart Band 5 – 129,99 RON (prin aplicarea codului XIAOMI20 pe 18 ianuarie)

Surprizele zilnice din cadrul campaniei vor continua în perioada 18-25 ianuarie. Așadar, Mi-home.ro aplică încă din ziua lansării oficiale principiul Xiaomi de a le aduce utilizatorilor săi cele mai bune produse, la prețuri oneste. Canalele oficiale de comunicare ale Mi-Home.ro sunt: www.mi-home.ro și https://www.facebook.com/mihomeromania.

Mesajul Xiaomi Corporation: “Eficiența crescută a platformei de distribuție pe mai multe canale este componenta de bază a strategiei de extindere a companiei. În acest fel putem opera în mod eficient și în același timp să ne extindem aria de utilizatori și să le oferim noi experiențe. De la începuturile noastre, ne-am concentrat atenția asupra vânzărilor online directe ale produselor noastre pentru a crește eficiența și a ne construi o relație digitală cu utilizatorii.

Odată cu extinderea rețelei de e-commerce în piețele externe și ofertele noastre avantajoase de pe canalele de e-commerce au continuat să se extindă. În 2020, am atins performanțe incredibile. Prin valorificarea avantajelor noastre dual-band și a descoperirilor tehnologice, precum și prin respectarea celor trei principii care ne ghidează – nu ne oprim niciodată din a explora și a inova, continuăm să oferim produse cu un puternic raport calitate-preț, oferim cele mai cool produse – am reușit cu succes să ne menținem poziția pe piața premium și la nivel de livrări de telefoane inteligente, clasându-ne din nou în Top 3 în întreaga lume”.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al treilea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 289.5 milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume. În august 2020, compania s-a clasat pe locul 422 în topul Fortune Global 500, urcând 46 de poziții față de anul anterior. De asemenea, s-a situat pe locul 7 între companiile de internet din clasament. În mai 2020, compania a ajuns încă o dată în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe locul 384.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index și Hang Seng TECH Index.

Etichete:

mi-home.ro