Reviews, Stiri

Vernee M6 specificatii tehnice, pret, pareri, detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Anul trecut, in octombrie, chinezii de la Vernee veneau pe piata cu un device de buget destul de atractiv. Modelul Vernee M5, despre care gasiti detalii si pe blogul nostru, va fi inlocuit insa la scurt timp distanta de noul Vernee M6, noua propunere a companiei din China.

Cu un design slim, aproape nou, si cu importanta trecere spre un panel 18:9 conform trendului, noul model pare si mai atractiv … decat atractivul M5.

Vernee M6 pret, specificatii tehnice, detalii oficiale

  • – Display: LCD IPS, format 18:9, diagonala 5.7 inch, rezolutie HD+
  • – Procesor: MediaTek MT6750C de 1.5 Ghz
  • – Memorie: 4 GB RAM si 64 GB ROM, microSD pana la 128GB
  • – Camera principala: 13 MP (pana la 16 MP prin interpolare)
  • – Camera frontala: 8 MP (pana la 13 MP prin interpolare)
  • – Acumulator: 3.300 mAh
  • – Senzor de amprente: Da (pe spate)
  • – Grosime: 6.9 milimetri
  • – Greutate: 150 de grame
  • – Sistem de operare: Android 7.0 Nougat cu vOS

Cei de la Vernee au pastrat culorile de anul trecut (negru si albastru) dar propun in acest an un design modificat in bine. Avem o constructie metalica (aproape in intregime) cu finisaje de buna calitate plus sticla curbata 2.5D pe partea din fata, o greutate excelenta (150 de grame) si o grosime impresionanta (doar 6.5 milimetri).

Aspectuos si ultra slim, Vernee M6 primeste inca un plus pentru ecranul in format 18:9, ecran care spre deosebire de anul trecut are acum o rezolutie HD+, pe diagonala de 5.7 inch. Prin urmare, diagonala din acest an ne sugereaza faptul ca Vernee a umblat si la acest capitol, Vernee M6 fiind mult mai mare decat Vernee M5, care avea doar 5.2-inch in diagonala.

Vernee M6

Vernee M6

4GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea interna suna excelent pe hartie. O confirmare a faptului ca Vernee doreste sa-si fidelizeze clientii cu un nivel optim de performanta. Includerea unui procesor octa-core, destul de puternic, precum modelul MT6750C de 1.5 Ghz, subliniaza insa si faptul ca Vernee cauta sa castige si alti clienti.

Octa-core-ul pe 64 de biti este unul de calitate si a fost cuplat de producator cu placa video Mali T860. Asta inseamna o experienta mai mult decat decenta in gaming si un plus real la nivel de multitasking.

Vernee M6 (1)

In versiunea sa standard, Vernee M6 se bazeaza pe dotari foto decente, care prin interpolare pot deveni excelente. Camera principala ajunge pana la 16 megapixeli, iar camera frontala, pentru selfie-uri si video calling, atinge 13 megapixeli. Avem si optiuni importante pe selfie cam, asa cum sunt capacitatea telefonului de a detecta chipul uman, dar si celebrul „beauty effect” pentru un selfie la superlativ. Camera principala are autofocus si flash LED, dar si capacitatea de a filma la rezolutie 1080p.

Vernee M6 este dual SIM si 4G, are o baterie de 3.300 de miliamperi si primeste optiunea microUSB 2.0. Tehnologia bluetooth mi se pare mai putin performanta decat ar cere-o acest an, insa GPS-ul primeste pentru o mai buna localizare sprijin AGPS si GLONASS.

Presa chineza sustine ca acest telefon va costa sub 150 de dolari, in conditiile in care anul trecut, Vernee M5 costa sub 120.

Vernee M6 (2)

Cu un design foarte atractiv, o baterie buna, dotari foto de calitate si 4GB RAM / 64 GB ROM la bord, Vernee M6 pare un telefon extrem de interesant. Iar daca pretul sa va fi sub 150 de dolari, mi se pare o achizitie excelenta.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee M6